Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar hamilelikte tüy almak tam bir işkence Aranızda tüy dökücü krem kullanan var mı kimisi zararlı diyor kimisi degil dioÇevremde hamileyken kullanan çok kişi var sorun olmadı diyorlar acıkcası arafta kaldım yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar hamilelikte tüy almak tam bir işkence Aranızda tüy dökücü krem kullanan var mı kimisi zararlı diyor kimisi degil dioÇevremde hamileyken kullanan çok kişi var sorun olmadı diyorlar acıkcası arafta kaldım yardımcı olursanız sevinirim
Doğuma yakın kullandım çünkü başka türlüsü zor oluyordu. Ben biraz ağır geçirdim gebeliği felçli gibiydim. Tabi ki zararlı doktorum da kullanma dedi. Ama mecbur kaldım biraz. Kimisi ben kullandım bir şey olmadı diyor da neye göre diyor. Ben de kullandım bir şey olmadı ama o kimyasal çocuğa temas etti bir şekilde. Hala bir şey olmayacağı anlamına gelmez. Bana bir şey olmaması size olmayacağı anlamına da gelmez. Bu yüzden kimsenin zararlı değil sözüne güvenmemenizi öneririm.