• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Acil Yardım kızlar tüy dökücü

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Efsun18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
425
216
103
Arkadaşlar hamilelikte tüy almak tam bir işkence 😫 Aranızda tüy dökücü krem kullanan var mı kimisi zararlı diyor kimisi degil dio🤷🏼‍♀️Çevremde hamileyken kullanan çok kişi var sorun olmadı diyorlar acıkcası arafta kaldım yardımcı olursanız sevinirim

Tüyleri eritebilecek kuvvette bir seyi hamile degilken bile cilde surmek zararlidir. Jilet kullanin agda yapamiyorsaniz. Esiniz yardim etsin. Gebelikte bazi kadinlar oje bile sürmüyor. Tuy dokucuyu dusunme ihtimaliniz bile korkunç.

Arkadaşlar hamilelikte tüy almak tam bir işkence 😫 Aranızda tüy dökücü krem kullanan var mı kimisi zararlı diyor kimisi degil dio🤷🏼‍♀️Çevremde hamileyken kullanan çok kişi var sorun olmadı diyorlar acıkcası arafta kaldım yardımcı olursanız sevinirim
Çok önerilmiyor kremler. Jilet kullanabilirsiniz

Doğuma yakın kullandım çünkü başka türlüsü zor oluyordu. Ben biraz ağır geçirdim gebeliği felçli gibiydim. Tabi ki zararlı doktorum da kullanma dedi. Ama mecbur kaldım biraz.
Kimisi ben kullandım bir şey olmadı diyor da neye göre diyor. Ben de kullandım bir şey olmadı ama o kimyasal çocuğa temas etti bir şekilde. Hala bir şey olmayacağı anlamına gelmez. Bana bir şey olmaması size olmayacağı anlamına da gelmez.
Bu yüzden kimsenin zararlı değil sözüne güvenmemenizi öneririm.

Esinizden yardim isteyin. Krem kimyasali emilecek, kana karışacak. Yapmayin lutfen.
Eşim de yardım etmek istiyoru lakin açıkcası ben pek taraftarı değilim sir ağda sipariş verdim bi de onla deniyicem ayna yardımıyla

Back