Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm çok tşekkür ederim kızlarr zaten bn svilcelerimle pek oynamam bugün sönmüş haldeler sanki ama hala varlar doktora byramdan snra giderim malum tatil heryer sizce ilaç kullanmadanda bi şeklde doğal yontemlerle giderebilirmiyim bunları??
bana da yardımcı olabilirmisiniz acaba
benim sadece çene bölgemde sivilce var küçük küçük ama kırmızılar yüzümün diğre bölgerindede var ama yok denecek kadar az doktora gitmem gerektğii düşünmüyorum ama önere bileceğiniz bişeyler varmı ?
evet doktora gidin ama şu da var her doktor aynı değil
benim mesela 2 defadır gittiğim doktor her hastaya aynı şeyleri söylüyor,sürekli avene ürünlerini övüyor + verdiği kremler işe yaramadı :umursamaz:
çevrenizdekilere sorun memnun kalınan bir doktora gidin ben bu sefer öyle yapıcam :hulya:
bence de her doktor iyi değil. bazıları derdinizi bile dinlemeden lafınızı kesip iki bakıp bi krem, ilaç verip sepetkiyorlar adamı =)
bence de her doktor iyi değil. bazıları derdinizi bile dinlemeden lafınızı kesip iki bakıp bi krem, ilaç verip sepetkiyorlar adamı =)