• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Acil yardım kızlar- Resimli

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ezqii2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
3
0
86
İstanbul
$iğrençç.jpg

resmim çıktımı bilmiorum kızlar amma böle sivilceler çıkmaya başladı yüzümde ve deri altında çok haff izler gibi bişer var sizce doktora gitsem belli ilaçlarala bunlar geçermi sivilceler geçer ama izlerden yana biras sıkıntılıyım roaccatune kullanmakmı qerekio yoksa ama dedklerine göre o kusma dönemi varmıiş onlara katlanamam bn:S yoksa çokmu abartıorum ilaçlarla geçermi cvp verin yoksa kafayı yicemmafoldumben

Bence doktora görünmelisin. Eğer görünmezsen yüzünde çukur falan gibi izler kalabilir.

doktora git canım hormonal dengen bozulmuş olabilir ama; roaccatune gerektircek bi durumun yok bence. gördüğüm kadarıyla yayılmış, dağılmış halde değiller bikaç yerde çıkmış sadece antibiyotik ya da krem verir doktor roaccatune kadar ağır bi ilaca ihtiyacın yok.

tmm çok tşekkür ederim kızlarr zaten bn svilcelerimle pek oynamam bugün sönmüş haldeler sanki ama hala varlar doktora byramdan snra giderim malum tatil heryer sizce ilaç kullanmadanda bi şeklde doğal yontemlerle giderebilirmiyim bunları??

doktora git cnm once .. ona da sor kozmetik ürünlerden n su bu o ztn diyo tonik vs sunu al su sabunu al diye..

tmm çok tşekkür ederim kızlarr zaten bn svilcelerimle pek oynamam bugün sönmüş haldeler sanki ama hala varlar doktora byramdan snra giderim malum tatil heryer sizce ilaç kullanmadanda bi şeklde doğal yontemlerle giderebilirmiyim bunları??

canım kendin uğraşma hiç doktora git bence düzelticem derken daha beter yapabilirsin. zaten sivilcenin asıl sebebi içten gelen sorunlar olduğu için tedavi olmadan kullandığın cilt bakım zımbırtıları tek başına etkili olmaz. önce tedavine başla istersen doğal şeleri de doktoruna sorup uygula.

bana da yardımcı olabilirmisiniz acaba

benim sadece çene bölgemde sivilce var küçük küçük ama kırmızılar yüzümün diğre bölgerindede var ama yok denecek kadar az doktora gitmem gerektğii düşünmüyorum ama önere bileceğiniz bişeyler varmı ?

bana da yardımcı olabilirmisiniz acaba

benim sadece çene bölgemde sivilce var küçük küçük ama kırmızılar yüzümün diğre bölgerindede var ama yok denecek kadar az doktora gitmem gerektğii düşünmüyorum ama önere bileceğiniz bişeyler varmı ?

bence git doktora şimdi önemsemeyip sallarsan sonra onlar yayılıp daha kötü olabilir. çoğalıp da daha çok problem olmadan tedavi edilmesi daha kolay olur hem.

evet doktora gidin ama şu da var her doktor aynı değil
benim mesela 2 defadır gittiğim doktor her hastaya aynı şeyleri söylüyor,sürekli avene ürünlerini övüyor + verdiği kremler işe yaramadı :umursamaz:
çevrenizdekilere sorun memnun kalınan bir doktora gidin ben bu sefer öyle yapıcam :hulya:

evet doktora gidin ama şu da var her doktor aynı değil
benim mesela 2 defadır gittiğim doktor her hastaya aynı şeyleri söylüyor,sürekli avene ürünlerini övüyor + verdiği kremler işe yaramadı :umursamaz:
çevrenizdekilere sorun memnun kalınan bir doktora gidin ben bu sefer öyle yapıcam :hulya:

bence de her doktor iyi değil. bazıları derdinizi bile dinlemeden lafınızı kesip iki bakıp bi krem, ilaç verip sepetkiyorlar adamı =)

bence de her doktor iyi değil. bazıları derdinizi bile dinlemeden lafınızı kesip iki bakıp bi krem, ilaç verip sepetkiyorlar adamı =)

benim gittiğim doktor da öyle ilk gittiğimde iyiymiş bundan sonra buna gelirim artık dedim 2.de de farklı bir sorun için gitmiştim o zaman da iyiydi ama kadın sivilce ve siyah nokta konusunda hiç iyi değil kaydirigubbakcemile3

canım doktora gitmelisin..Doktor sana uygun ilaçlar yazacaktır oldu da yararını görmedin tedaviden yanıt alamadın doktor büyük bir ihtimalle roaccutane a başlatabilir seni..

kesinlikle çoooooook haklısınız..benim 2 sene önce mükemmel bir cildim vardı hayatımda da sivilce çıkarmış bir insan değildim..2 sene önce cildimde bir gariplik hissettim çenemde yanaklarımda kızarmalar kaşıntılar ve kabartılar (bazen içi dolu olmayan sivilce gibi kırmızı spotlar)..neyse bir çok doktora gittim sen de bir şey yok diye geri gönderdiler..işte kremler vs..vs..bir tanesi de kortizonlu krem vermiş kıpkırmızı kaldım :(( meğersem ben rosacea ymişim..başlangıç aşamasındaydım o zamanlar ..şimdi ise ilerlemiş teşhis doğru konulmayınca off off..

Back