Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde eşiminde en korktuğumuz şeydi bronşit.çok sakındık sakınan göze çöp battı resmen.bende çocukluktan kronik bronşit var eşimdede astım bronşit.ne yapacağımı şaşırdım şimdi.macrol birde croxilex antibiyotik yazmış doktor biliyormusunuz bu ilaçları..
gerçekten bir noktadan sonra kendi kendinin doktoru olmayı öğreniyor insan. bugün biraz daha iyiydi oğlum zaten doktor bronşit başangıcı dedi.ilerlemeden halledebiliriz umarım teşekkürler yardımınız için.
Hasta olan bebıslere gecmıs olsun.benımde oglumun 5 gundur hırıltısı var.ılk bogazdan yakaladı.burnu doluydu fakat gerıye aktı.2 gundede hırıltı olustu.5gundur ventolın pulmıkort makrol ve asıst kullanıyoruz.hırıltısı hala gecmedı.bebegım alerjık oldugu ıcın bu hastalıgın astım olmasından korkuyorum.gecen sene de aynı seylerı yıne yasadık.ozaman 40 gunluktu..ınsallah bıran once ıyılesırler.
geçmiş olsun cnm.bize asist hiç iyi gelmemişti.sekrol veya muconexi denemeni tavsiye edeirm.
muconex ve asist eş değer ilaç asist işe yaramadıysa muconexte yaramaz kızım 5 aylıkken hastalanmıştı sekrol yerine bence peditus ver günde 3 defa yarım ölçek çok iyi geliyor soğuk algınlıgı ialcı ve öksürügünüde keser ben eczanede çalışıyorum çok geçmiş olsun