bademcim kendi göz renginin fotosunu eklermisin?
benim lenslerimi forumda gördün mü bilmiorum ama belki sana yardımcı olurum sengözlerimebaksanab benim saçlarım siyah tenimde esmer gözlerim koyu kahve b&l grey kullanıorum-aylıklarını ama yıllıklarıyla pek rahat edemedim- bir senedir okadar memnunum ki genelde herkes b&l çok damarlı diye şikayette bulunmuş ama sanırım tenimle saçımla kontrast oluşturdu ve baya doğal duruyor insanları inandıramıyorum hatta lens olduğuna kaydirigubbakcemile3 eğer b&l grey in rengi değişmezse uzuuuuuun bir süre bu lensleri kullanacağıma eminim.
Yardımcı olabilmek için resim ekliyorum yerimseniben
Merhaba Kızlar... H.sonu lens alıcam ama hala karar veremedim.
Saçlarım koyu tenim buğday. gözlerim koyu kahverengi. Sizce bana Gri mi yoksa rainbow giallo mu yakışır.
Megan Fox un göz rengide çok hoşuma gidio. koyu renk saçlarıyla çok tatlı gözüküo.
Açık buğulu bi mavi gibi duran gri mi yoksa Giallo mu???
Beğendiğim renk fotolardaki gibi..
merhaba kızlar... H.sonu lens alıcam ama hala karar veremedim.
Saçlarım koyu tenim buğday. Gözlerim koyu kahverengi. Sizce bana gri mi yoksa rainbow giallo mu yakışır.
Megan fox un göz rengide çok hoşuma gidio. Koyu renk saçlarıyla çok tatlı gözüküo.
Açık buğulu bi mavi gibi duran gri mi yoksa giallo mu???
Saçlarım koyu tenim buğday. gözlerim koyu kahverengi. Sizce bana Gri mi yoksa rainbow giallo mu yakışır.
Megan Fox un göz rengide çok hoşuma gidio. koyu renk saçlarıyla çok tatlı gözüküo.
Diamond colors 14.00mm kullanabilen biri olarak bana maliyetitatlım herşeyden önce megan fox un kendi gözü dgl el yapımı custom lens kanadada yapılıyor 4 vedde 8 haftada ellinde oluyor fx eyes diye bi custom lens ve 450 dolar artı 60 dolarda gümrük ettimi 510 dolar ama deger mükemeller bende bayılıyorum fx eyes custom lense rainbov benim tercihim dgl greyi çok açık ce cansız ölü balık gözü gibi hata zombi desem yeridir geçen sene aldım mecburi kulandım benim gözümkoyu kahve siyaha yakın anca grey açtı diamond colors two müthiş ya ben kulanıyorum sen yine cielo al gündüz grey çok çig durur üzülürsün ama gözün koyu kahveyse patlak lens istiyorsan grey al madi durumun varsa diamond colors two light blue al müthiş ötesi ben kulanıyorum paris hilton lensi tam buz mavisi deniz mavisi cam göbegi gibi sayfama girip bak 168deb 177ye kadar iyi bak ona göre karar ver
tatlım herşeyden önce megan fox un kendi gözü dgl el yapımı custom lens kanadada yapılıyor 4 vedde 8 haftada ellinde oluyor fx eyes diye bi custom lens ve 450 dolar artı 60 dolarda gümrük ettimi 510 dolar ama deger mükemeller bende bayılıyorum fx eyes custom lense rainbov benim tercihim dgl greyi çok açık ce cansız ölü balık gözü gibi hata zombi desem yeridir geçen sene aldım mecburi kulandım benim gözümkoyu kahve siyaha yakın anca grey açtı diamond colors two müthiş ya ben kulanıyorum sen yine cielo al gündüz grey çok çig durur üzülürsün ama gözün koyu kahveyse patlak lens istiyorsan grey al madi durumun varsa diamond colors two light blue al müthiş ötesi ben kulanıyorum paris hilton lensi tam buz mavisi deniz mavisi cam göbegi gibi sayfama girip bak 168deb 177ye kadar iyi bak ona göre karar ver