acil yardım... :( kızlar genel cerrahi doktoru önerisi arıyorum

Tweetyon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
41
0
286
İstanbul
merhaba kızlar istanbul da basur hemoroid makat catlağı amelıyatı olan arkadaslar varsa yardım istiyorum hangi doktoru onerırsınız acil yardım durumum ağır şiddetli ağrılar cekıyorum

merhaba kızlar istanbul da basur hemoroid makat catlağı amelıyatı olan arkadaslar varsa yardım istiyorum hangi doktoru onerırsınız acil yardım durumum ağır şiddetli ağrılar cekıyorum

Kesinlikle ve kesinlikle Medipol hastanesi pelin hanıma gitmenizi oneriririm randevusuz gttgnzde durumunuz acil ise muayene ücreti almıyor ama randevuyla ileri tarih20 tl saniyorum.ben acile gttgm için randevum yoktu insallah yakinsindir bu hastaneye ben hemoroidden okadar cektimki hamile halimle..

evet cok siddetli ağrılar cekıyorum bır haftadır oturamayacak sekılde ağrılarım var sız ne zaman amelıyat oldunuz ve suan ne durumdasınız ? pelin hnm yeterınce ilgilimi çok korkuyorum

evet cok siddetli ağrılar cekıyorum bır haftadır oturamayacak sekılde ağrılarım var sız ne zaman amelıyat oldunuz ve suan ne durumdasınız ? pelin hnm yeterınce ilgilimi çok korkuyorum

COk zor biliyorum ben geçensene ameliyat oldum fissur ve hemoroid vardı surekli kabizdim ameliyattan sonra geçti hamilelikte tekrarladi ama doktordan dolayı deil kesinlikle benim vücudu yatkinligimdan Hamilelikte olmayanda bile oluyor ki benim yatkindi tetikledi... Pelin hanıma ameliyat olun demiorm ama enaZindan muayene olun ilgili birisi gerçekten.buarada anestol krem sürün yoksa ağrısı geçmez hemoroidin kolay kolay uyustrsun ve sıcak suya oturun ayaklarıniza sıcak su koyun geçmiş olsun rabbim şifa versin

Fatihte Nİhat Bengisu bu dalda uzman bir doktordur canım,araştır.

Arkadaş Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba. Olduysanız hangi hastane ve doktora oldunuz. Bana da fikir verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…