Acil yardım kızlar beta hcgm 2,39 cıktı

Ceycey61

Ben en çok anne olmayı sevdim ❤️️
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
605
212
83
Kızlar merhaba 1 haftadr kasıklarmda agrı vardı gögüslermde şişlik yumrtlama dönemim degldi ama tüm erken gebelik belirtileri bende mevcut az önce kan testi yaptırdım 2,39 cıktı adetime 6 gün var hamile olma sansım varmı ? Cok kastım kendimi cok heycanlıym . En son ilişkim 6/7 gün önceydi ondan mı düşük cıkmıstır yoksa hamike olsa sansım hic yok mu birazdan ultrasonada girecegim agrılarm için hcb si böyle düşük cıkıp yükseleniniz varmı acik yardımlarınızı cevaplarınızı bekliyorm kızlar (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence hamile değilsiniz.. psikolojiktir o belirtiler. Ama ultrason şart. Bir arkadaşım değer sıfırken hamile çıktı missal belli de olmaz.

Bence hamile değilsiniz.. psikolojiktir o belirtiler. Ama ultrason şart. Bir arkadaşım değer sıfırken hamile çıktı missal belli de olmaz.

Ultrasnda bir şry cıkmadı kese flan . Ama yumrtalklarn ve rahmin temiz gözüküyor dedi adetini 1 hafta gecnce gel dedi yani 2 hafta sonra tekrar gidicem doktora

Cnm bnce olabilir neden olmasin. Bnmde ilk beta hcg 7 ydi mesela

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence hamilesin...sabrett adet gününde belirtin yoksa git yaptr bi daha bi sağlık ocagına değer yükselmişse kesindir

Senin gibi olan cok var insaallah hamilesindir. Pazartesi tekrar test yap canim

Bildiğim kadarıyla beta hcg hamile olmayanlarda sıfır cıkıyor. Bence senin ihtimalin var. Ben 2 gün gecikmiştim sadece beta hcg 54 çıkmıştı, meğer 10günlük hamileymişim. Bu değer iki günde bir iki katına çıkıyor o şekilde takip edebilirsin. Testi gün aşırı tekrar yaptırmanı tavsiye ederim. Allah gönlüne göre versin inşallah canım :)

Canım oradaki kızlar kesinlıkle hamıle degılsınız deselerde bir ümit diyorum ve suan adetime 4 gün var ama sankı her an olacakmısım gıbı kasıklarımda bır sızı var . yerleşme lekelenmesi gibi bir şey yasamadım . Bt hcg yi Pazartesi tekrar yaptıracagım

Daha adetin gecikmemiş bile değerin o yüzden düşük muhtemelen. Yerleşme lekelenmesi herkesde olmuyor bende olmadı mesela. Ama ilk zamanlar cok kasık ağrısı yaşadım hatta ilk bikaç ay adet günlerimde özellikle. Ya sonuç ne olur bilmiyorum ama benim içime hamileymişsin gibi doğuyo:) inşallah da öylesindir:)

değer 2.39 iken ultrasona niye girdin ki kist falan için mi . kese görmen imkansız. 2000lere değer gelince vajinal ultrasonda görünüyor karından da 5000lerde.
biraz daha bekle çok umutlanmanı istemem çünkü insan yıkılıyor. benim de 2 küsür çıkan değerlerim oldu zamanında hamile değilken normal yani .
inşallah hamilesindir ama üzülme ne olursa

Son düzenleme:

Evet kist için girdim neden kasık agrım var dıye ama herseyım temızdı . Cıkmazsa o an cok üzülürüm ama evliliğm cok yeni ve yasım 19 nasıl olsa olur rabbımın ıznıyle dıye dusunerek uzulmem ama suan pozıtıf hıssedıyorum ins güzel yonde olur sonuclarımı paylasırım

oooyyyy yaşın daha çok küçük. olur inşallah o heyecan çok güzel. olmadı diye de sıkma canını habersizce geliverir bebişin mutlu eder seni. evliliğinin tadını çıkar. . yaza girdik gez toz eşinle . olur inşallah :)

Bn idrar testi yaptim pozitif kan verdim ayni gun <5 acile gitmistim ozele.doktor bsy diyemem dedi bat 16 siz ne düşünüyorsunuz

Kızlar benim testim de 6.27 cıktı poxıtıf dıyemem dedi doktor ıkı gun sonra tekrar istedi sizce hamilemiyim

Cnm seni hayal kiriklgna ugratmak istemem ama bu deger negatif.5 in uzernde olmasi lazm.bu kadr cikmasinin sebebide adet donemi yaklasncada kadnlarin hcg degeri yukseliyor.ondam buyuk ihtimal

Bn idrar testi yaptim pozitif kan verdim ayni gun <5 acile gitmistim ozele.doktor bsy diyemem dedi bat 16 siz ne düşünüyorsunuz

Heyecandan duzgun yazamadn kan sonucunda <5 çıktı ne anlama geliyordoktor da bsy demiyor bugun tekrar idrar testi yaptim bsy çıkmadı

İdrarda da kandada cıkmıs hamilesiniz ve cok yeni batı gectkten sonra tekrar gidip kan testi vermelisiniz bence bu sefer doktor bişeyler diyecektir :) eminim

Kızlar benim testim de 6.27 cıktı poxıtıf dıyemem dedi doktor ıkı gun sonra tekrar istedi sizce hamilemiyim

5 ve üstü pozitif olarak degerlendiriliyor bence hamilesiniz

İnsallah böyle olur :) yinede buna ümitlendim ama olmasa bile kafama takmycam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…