Arkadaşım olayın ayrıntısını bilemem ama bence ana oğulun arasına girmeyin..
Bence görüşsünler..
Ölümlü dünya..
Simiracım çok sağol yorumların için benı anlıyosun aynı kaderı paylaşıyoruz desene canım senındemı düğününe gelmedıler
ah sekerim dugune gelmediler tabi protesto ettiler...Tanrim benim aileme we sewdiklerime omur wersin cok cok hos bir dugun yaptik agzimizin tadiyla .hala konusuluyor bizim dugun we kina ...ailemle mutluyum cok esimi sewiyorum ,,birde minik bebisimiz geliyor insallah...ben kendi adima wicdanen cok rahatim,hicbir yanlisim olmadi kimseye sadece gorusmuyorum o aile ile...esimde buna saygi duyuyor cunku olanlari cok net goruyor.zaten o da cok hoslasmaz ailesinden..allahtan turkiye de onlar ...yakinda buraya ziyarete geleceklermis ama otele ,benim ewime degil ,bunun anlasmasini zaten cok iyi yapti esim,,ewime gelmek isterse ben o wakit disarida olucam,,,onlarinda hakki tabi ewladinin ewini gormek,:)))
sonucta bebegim ne ekersen onu bicersin ...ben cok huzurluyum,herkes olanlari bilio ..agizlarini acip bir laf edecek yuzleri yok,,ama yindede ewladini 3 yildir gormuyor ,gelip disarda gorsun,ben warken ewime gelmesin,kaybedecek birseyim yok ,,ben boyle coook mutluyum,,,darisi sana tatlim,nasil baslarsa oyle dewam eder..sinirini ciz ...allah mutlulugunuzu daim etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?