Acil Yardım--Kartal Hasan Doğan Spor Kompleksi- Yüzme

MeLeZGuZeL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
4.124
41
Merhaba kızlarrropuyorumnanaktan
Ben Kartal'taki spor kompleksine ön kayıt yaptırdım, yarın gidip tahlilleri saatleri vs öğrenip kayıt yaptıracağım.
Haftaiçi okul çıkışı gitmeyi düşünüyorum ve haftaiçi ücretsiz olduğunu duydum, doğru mu acaba? (sadece kayıtta 10tl+tahlil parasıymış)
Bir de okulum Göztepe'de, tek vesaitle ulaşma şansım var mı? Yerini bilmiyorum da :çok üzgünüm:

bu konuyu ben de takip ediyorum, ancak temizlik konusunda ve tabii ki çalışma saatlerimle çakışması konusunda endişelerim var. ne tahlili istediler acaba? gerçi şu pahalı hafta sonları gidilen otel vb otellerin havuzundansa, böyle tahlil isteyen, spor amaçlı havuzların çok daha temiz olacağını düşünüyorum tabii ki.

Ben gidip gördüm havuzu ve kompleksi. Oldukça güzel ve temiz bir yere benziyor fakat çok kalabalık.
Ücretsiz seans saatine denk geldiğim için midir bilmem ama sıkış sıkış yüzüyorlardı.alsanaalsanasmile
Elimde ücretli ve ücretsiz seans saatleri var, haftaiçi 9-1 arası ücretsiz, sonrasında ve haftasonu
belli saatlerde ücretli var. Saatler neden bu kadar sınırlı anlamadım ama. Derslerimle ve kursumla çakıştı gidemicem ben:umursamaz: :gitme:

Ben gidip gördüm havuzu ve kompleksi. Oldukça güzel ve temiz bir yere benziyor fakat çok kalabalık.
Ücretsiz seans saatine denk geldiğim için midir bilmem ama sıkış sıkış yüzüyorlardı.alsanaalsanasmile
Elimde ücretli ve ücretsiz seans saatleri var, haftaiçi 9-1 arası ücretsiz, sonrasında ve haftasonu
belli saatlerde ücretli var. Saatler neden bu kadar sınırlı anlamadım ama. Derslerimle ve kursumla çakıştı gidemicem ben:umursamaz: :gitme:

ben de şimdi internetten baktım, ama akşam olarak sadece salı-perşembe yazıyor, zaten çok zorlayarak gidecektim ama çalışma günlerime denk geliyor, bir de uzak olduğu için ulaşımı tabi hesaba katmak lazım.

belki okullara, kulüplere kiraya veriliyordur havuz, saatlik kira ücreti falan yazıyor çünkü. off ne zaman burada da herkesin kolay ulaşacağı havuzlar çoğalacak bilmiyorum. mafoldumben

Geçen yıl 3 ay kızım gitti
Okul pazar günü 1 saat kiralıyordu
Servis dahil aylık 60 tl ödemiştim gayetde memnundum

[

bende hasan doğana gitmeyi düşünüyorummm kalabalık olduğu için saateler sınırlı olmuş olabilir benimde bebeğim olduğu için akşam gidicem babası bakıcak benimkiside ücrete tabi oluyor sanırım

X