- 14 Eylül 2015
- 562
- 334
- 103
Acil yardım! Kardeşim genel olarak ice kapanık asosyal insanlardan nefret eden ve aşırı kendi içine yönelik sürekli kendi iç sesiyle hem başkalarını hem kendini tüm davranış ve halleriyle eleştiren kendini de başkalarını da sevmeyen biri... Ve lise yıllarından şimdiye kadar 6 7 yıllık bi ilişkisi oldu... Hayatında kendinden bile çok bitek onu sevdi... Daha dogrusu cocuk kardesimin gözünde kahraman olabilmek icin herseyi yaptı.. Ve artık kardeşimin tek dünyası herşeyi kendini en arkaya atıp tek önemsediği insan sevgilisiydi... Kardeşim icine kapanık oldugu icin de ailesi olarak ne biz ne baskaları hickimseyle paylasmadan icinde cok ama cok derin seyler yasamis.. Ayrıca hic arkadasi da yok... Arkadas kavrami ona cok sacma geliyo... Sonuc olarak bu cocuk kardesimi terk etti o da yetmezmis gibi baskasiyla birlikte sanirim.. O tam tersi sosyal insansever bi yaratık.. Kardesim ise kendinden bile korkan biri.. Suandaki hali asırı derecede özgüven eksikligi aşk acısı odaya kapanıp saatlerce aglama krizleri yemeden icmeden kesilme ve gittikce daha da zayifliyor.. Ve onun özgüvenini kazandirmak icin aşk acisindan kurtarmak icin ne yapmaliyim bilmiyorum
(( annem de ben de caresiz kaldik... Artik ciddi anlamda hastalik eşigine gelmis durumda
( kendisine dair hicbiseyden haz almiyo o cocuk kardesimi seviyo diye kendini seviyodu kardesim.. Simdi kendinden de vazgecmis durumda... Nolur yardim edin özgüvenini nasıl kazanir bi insan.. O da farknda durmunun kendini hep en aşagida gören biri zaten ama napcami bilmiyorum nasil bundan kurtulmaliyim bilmiyorum diyo ona göre caresiz bi durumda
( ona kendini nasl sevdirebiliriz nasil özgüvenini kazanabilir
(
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)