• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardim karaciger vericisi araniyor

hayatyasam1212

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
94
27
48
Kizlar acil yardima ihtiyacim var.esimin babasina karaciger nakli yapilmasi lazim ve esim vermek istedi tum testlerden gecti uygundu hersey dun ameliyata girdiler ve esimi ameliyata hazirladiktan sonra karacigeri actiktan sonra milyonda bir olan bir olayla karsilasiyorlar dogustan karacigerinde damarlarinda sknti oldugu goruluyor ve ameliyati yapamiyorlar.esim yogun bakimdan sabah cikti fakat babasina verdi saniyor dikislerini gorup yogun bakimda uyaninda dogal olarak verdim babam kurtulacak diyip keyiflenmis.ama babasi su an yogun bakimda o sekilde karaciger bekliyor buldugumuz akraba es dost yaglanma ve hepatit bulunmasi sonucu kendilerinde veremediler acil karaciger vericisine ihtiyacimiz var.karacigerden bir parca aliniyor ve 2 ayda eski haline donuyor karaciger kisi de 15 gunde ayaga kalkip yasantisina donebiliyor 0 ve A grubu rh aranmaksizin verici lazim lutfen bi bakin

Gecmiş olsun elimizden geleni yapmak isteriz ...eşim gönüllü yapılması gereken bişey varsa mail atın yeter tekrargecmiş olsun .....

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar acil yardima ihtiyacim var.esimin babasina karaciger nakli yapilmasi lazim ve esim vermek istedi tum testlerden gecti uygundu hersey dun ameliyata girdiler ve esimi ameliyata hazirladiktan sonra karacigeri actiktan sonra milyonda bir olan bir olayla karsilasiyorlar dogustan karacigerinde damarlarinda sknti oldugu goruluyor ve ameliyati yapamiyorlar.esim yogun bakimdan sabah cikti fakat babasina verdi saniyor dikislerini gorup yogun bakimda uyaninda dogal olarak verdim babam kurtulacak diyip keyiflenmis.ama babasi su an yogun bakimda o sekilde karaciger bekliyor buldugumuz akraba es dost yaglanma ve hepatit bulunmasi sonucu kendilerinde veremediler acil karaciger vericisine ihtiyacimiz var.karacigerden bir parca aliniyor ve 2 ayda eski haline donuyor karaciger kisi de 15 gunde ayaga kalkip yasantisina donebiliyor 0 ve A grubu rh aranmaksizin verici lazim lutfen bi bakin
Çok geçmiş olsun canım,çok talihsiz bir durum olmuş,hangi hastanede oldu bu olay?

merhaba. yakınınız hangi hastanede yatıyor ve verici bulubanildi mi ? yardımcı olmak isterim.

merhaba, annem siroz hastası(karaciğer yetmezliği) 1 yıldır tedavi görüyor ama şu anda 13. seviyede 15. seviye olduğu zaman ölüm diyorlar ve bu hastalık dan ziyade annem sarılık hastası bu nedenle doktorlar 15 seviyeye kadar yaşamaz dediler. sizlerden ricam eğer bir yakınınız bir tanıdığınız paraya ihtiyacı olan birileri var ise kan grubu sıfır gurubundan olması ve sağlıklı bir birey olması yeterlidir bana ulaşmalarını rica ediyorum gerçekten zor durumdayız ne yapacağımı bilmediğim için araştırma yaparken buldum burayı . gönüllü olacak arkadaşlar lütfen iletişime geçiniz maddi manevi her türlü konuda yardımcı olacağız. .... adresinden veya buraya yazarak ulaşabilirsiniz. yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, basligi gordum ve ben de yazmak istedim cunku annem siroz hastasi ve cok kisa sure icerisinde karaciger vericisine ihtiyacimiz var. Vericinin kan grubunun A ve 0 olmasi, saglikli olmasi yeterli, tetkiklere baslayabilmesi icin. Oncelikle kan tetkiki yapiliyor ve 1-2 saat icerisinde netice aliniyor ve tomografi isteniyor uyumlu olup olmadigina bakilmasi icin ve bunlar birkac gun icerisinde tamamlanmakta. Annem ozel bir universitede takiplidir ve verici olmaya gonullu olan varsa tamamen ucretsiz ve etik kurallar cercevesinde titizlikle yapilmaktadir. Karaciger yetmezliginin tek tedavi yolu vardir o da organ nakli ve bu olmazsa hasta hayatini kaybetmektedir. Ulkemizde organ nakli basari orani %92'dir. Boyle bir tedavi sansimiz varken tek ihtiyacimiz hayat kurtaracak gonullu, yardimsever insanlar. Lutfen yardimci olun, zor durumdayiz. Anneme yasama sansi verin. Benimle iletisime geciniz.

:(((

Merhaba benim ablam da karaciğer nakli için bekliyor. A kan gurubu. Bizde uyan çıkmadı. Bazı nakil yapan hastanelere B gurubu bekleyene dönor olurum, ama ablama A gurubu dönor bulmak koşulu ile dedim. Yani hastası B gurubu kan ise ve kendi A veya AB ise ablama verebilir. Her iki taraf mutlu olur böylece. Bekliyoruz. Ailede 0 gurubu gönüllü çıkar mı bilmiyorum. Sorabilirim yinede.

Merhaba benim ablam da karaciğer nakli için bekliyor. A kan gurubu. Bizde uyan çıkmadı. Bazı nakil yapan hastanelere B gurubu bekleyene dönor olurum, ama ablama A gurubu dönor bulmak koşulu ile dedim. Yani hastası B gurubu kan ise ve kendi A veya AB ise ablama verebilir. Her iki taraf mutlu olur böylece. Bekliyoruz. Ailede 0 gurubu gönüllü çıkar mı bilmiyorum. Sorabilirim yinede.
Buldunuz mu eger bulmadiysaniz hala, sizde 0 kan grubu olan varsa capraz nakil ile bizde A kan grubu karaciger nakli yapabiliriz

Biz 6yıl bekledik annem için ama malesef niyetim kimseyi üzmek korkuymak degil sadece konuyu okuyunca içim yandi rabbim sizleri uzmesin ve biran once nasip etsin beklediklerinizi

Umarim bulmuşsunuz dur sımdı bende aynı durumdayım babam ıcın arıyorum benimki uymadı lutfen banada yardımcı olun

Back
X