• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım. Kapanmayan taharek musluğu!

BettyRuble

iyi düşün iyi olsun!
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
9.255
25.573
548
kızlar acil yardım, taharet musluğu kapanmıyır sürekli su akıyor sinir etti beni. Napabilirim başına gelen var mı.
Not: hemen tamirci çağır demeyin cüzdanımdaki son 25 tl ile 2 hafta geçirmek zorundayım.

Bizimde öyle olmuştu Eşim şu klozetin üst kısmI var ya orayı çıkartıp taktı düzeldi şu kesildi

Vana balkonda ya da bulunduğunuz katta evin dışındadır. Kapalı kutu varsa katta onu bir açın vana vardır büyük ihtimal. Banyonun ve mutfağın vanası ayrı oluyor banyonunkini kapatıp ihtiyaç halinde açabilirsiniz. O sırada internetten youtube’dan Video falan bakın. Ben videoları izleye izleye klozetimi tamir etmiştim.

Vana balkonda ya da bulunduğunuz katta evin dışındadır. Kapalı kutu varsa katta onu bir açın vana vardır büyük ihtimal. Banyonun ve mutfağın vanası ayrı oluyor banyonunkini kapatıp ihtiyaç halinde açabilirsiniz. O sırada internetten youtube’dan Video falan bakın. Ben videoları izleye izleye klozetimi tamir etmiştim.
Evet tam ihtiyacım olan şey iki ayru vanayı bulmak :(
Acaba nerdedir banyonun vanası. Bi bakim dip köşe.

Bulunduğunuz kattadır ya da balkonda. Olmadı giriş kata inin oradaki kutulara bakın. Ama bulunduğunuz kattadır diye düşünüyorum BettyRuble BettyRuble

Bulunduğunuz kattadır ya da balkonda. Olmadı giriş kata inin oradaki kutulara bakın. Ama bulunduğunuz kattadır diye düşünüyorum BettyRuble BettyRuble
Buldum alaturka tuvalette vana varmış. Oh en azından o sinir bozucu su sesinden kurtuldum. Duş alırken yüz yıkarken vana açıcam artık bir süre napim

İnternetten video bakın o sırada sorun ne bulmaya çalışın bence. Kendiniz de yapabilirsiniz
Baktım canım fikrin için sağol, conta değişmeli diyor. Valla yarın conta alıyorum yöneticiden de kerpeten ıvır zıvır alırım. Elimden gelir her şey de bakma şırıl şırıl akan su sesi sinirimi bozunca panikle konu açtım.
Teşekkürler. :KK200:

Back