Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar 4.microm 9.gündeyim Ama Ara Ara Kahverengi Lekelenmelerim Oluyor.çok Korkuyorum.varmi Böyle Birşey Yaşayan Nolur Yazin
Arkadaşlar 4.microm 9.gündeyim Ama Ara Ara Kahverengi Lekelenmelerim Oluyor.çok Korkuyorum.varmi Böyle Birşey Yaşayan Nolur Yazin
yeşimpat senin gibi konuya hakim bir arkadaşın yazması çok önemli.benimde ilk aşılamamdan sonraki 5-6 gün boyunca sarıya dönük akıntım ve yanısıra kahverengi akıntım vardı.6 günden sonra azaldı ve normale döndü.kasık ağrım vardı gittikçe hafifledi ve neticede adet oldum.baya pıhtılı ve biraz ağrılıydı.bu anlattıklarımı sen nasıl yorumlarsın çok merak ediyorum.yazarsan sevinirim.şimdiden teşekkürler
Canım sana çok açık konuşmam gerekirse aşılamanın şansı zaten %10 taş çatlasın 15.Senin anlattıklarına göre rahmin kullanılan ilaçlara yanıt olarak bu lekelenmeleri göstermiş ama döllenme hiç olmamış.Eğer durumun varsa , yaşın ilerliyor ise birde artık oyalanmak istemiyorum diyorsan türkiyede tüp bebek başarıları çok yüksek bence tüp bebek dene.Birde geçmiş olsun
öncelikle teşekkür ediyorum.2.yi olcam ama 3 aşılama şartı varya onu doldurmaya çalışıyorum.yaza kadar böylece hem boş beklemiyorum hemde bu rapor için yaptırıyorum
raporu nasıl alcağımıda bilmiyorum aslında.sadece bu şartı duydum ve bu raporla gidiliyormuş.:teselli:
Canım böyle şeyler bazen bizdede oluyor tabi ki sen doktorunun verdiği antibiyotikleri aksatmadan kullan.Transferinin yapılmaması iyi olmuş rahim iyice kendini hazırlamalı canım sen kafana takma ama rahat ol ve bu rahatsızlığın sürekli olacak diye bir şey yok . Nasıl olsa bebişler hazır :)
öncelikle çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için...tabiki rahimim hazır olduğunda olsun...bende istemem sonu hüsranla sonuçlanacak şeye devam etmeyi...sonucu yeterki iyi olsun 2 yada 3 ay beklemişim hiç önemli değil....benim korktuğum ise doktorun bahsettiği ameliyat....ya hiç düzelmezsem ve doktorum transferi şuan yapamayız evet korktuğumuz başımıza geldi ameliyat olman gerek derse diye korkuyorum...yoksa...beklemek benim için önemli değil tabiki...
çünkü daha öncede 2 kere ameliyat oldum kistlerimden dolayı ve bunun psikolojisi çok kötü yapıyor insanı...
Şu an bunları düşünme tek yapman gereken ilaçlarını düzenli kullanmak olsun boşuna kendini stres altına sokuyorsun
Tabi ki normal canım bizde aynı yolu izlerdik önce rahmin hazır olmalı