Acil Yardim Kahverengi Lekelerim Var

ADDAA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
26
0
Arkadaşlar 4.microm 9.gündeyim Ama Ara Ara Kahverengi Lekelenmelerim Oluyor.çok Korkuyorum.varmi Böyle Birşey Yaşayan Nolur Yazin

Arkadaşlar 4.microm 9.gündeyim Ama Ara Ara Kahverengi Lekelenmelerim Oluyor.çok Korkuyorum.varmi Böyle Birşey Yaşayan Nolur Yazin

canım kahverengi lekeler bende de olmuştu doktorum kırmızıya dönüşmediği sürece problem yok demişti büyük bir ihtimalle yerleşme kanaması oluyormuş ve hemen gelemediği içinde bekleyip kahverengi olarak geri dönüyormuş ama tabi bu çok ciddi bir konu sen yine de en doğru bilgiyi kendi doktorundan alabilirsin iyi şanslar

cnm hiç mikro denemem olmadı daha 3.aşılamadayım ama Senın yerinde olsam hemen doktorumu arar yada hemen kontrole Giderdim..:uhm:

canım bu lekelenmeler cok tehlikeli sakın ama sakın ihmal etme korkutmak istemem ama bendede geliyordu doktora dedim yerleşme kanamasıdır korkma dedi ve ben 6+6 günlükken bebeğimi kaybettim
çalışıyorsan hemen rapor al ayaklarını yukarı kaldır tuvalet harici yerinden kalkma ve mümkünse doktoruna söyle crinon jeli kessin iğneye başla

Merhaba canım ben tüp bebek hemşiresiyim.Tahminimce şu ana kadar bu akıntın hakkında doktorun ile görüşmüşsündür ama yine de şunu söylemek istiyorum bizler için akıntılar çok önemlidir.ancak şöyleki akıntını tariflemen çok önemli eğer gün içinde günlük pedini bile doldurmayan bir akıntı ise ve ağrın yoksa bu gerçekten yerleşme akıntısıdır.ama akıntın kahverengiden kırmızıya dönmeye başlamış ise miktarı çoksa birde ağrın varsa işte bu kötü haberdir.Birde en önemlisi SAKIN DOKTORUNA DANIŞMADAN İLAÇ DEĞİŞTİRME YADA KESME .

yeşimpat senin gibi konuya hakim bir arkadaşın yazması çok önemli.benimde ilk aşılamamdan sonraki 5-6 gün boyunca sarıya dönük akıntım ve yanısıra kahverengi akıntım vardı.6 günden sonra azaldı ve normale döndü.kasık ağrım vardı gittikçe hafifledi ve neticede adet oldum.baya pıhtılı ve biraz ağrılıydı.bu anlattıklarımı sen nasıl yorumlarsın çok merak ediyorum.yazarsan sevinirim.şimdiden teşekkürler

yeşimpat senin gibi konuya hakim bir arkadaşın yazması çok önemli.benimde ilk aşılamamdan sonraki 5-6 gün boyunca sarıya dönük akıntım ve yanısıra kahverengi akıntım vardı.6 günden sonra azaldı ve normale döndü.kasık ağrım vardı gittikçe hafifledi ve neticede adet oldum.baya pıhtılı ve biraz ağrılıydı.bu anlattıklarımı sen nasıl yorumlarsın çok merak ediyorum.yazarsan sevinirim.şimdiden teşekkürler

Canım sana çok açık konuşmam gerekirse aşılamanın şansı zaten %10 taş çatlasın 15.Senin anlattıklarına göre rahmin kullanılan ilaçlara yanıt olarak bu lekelenmeleri göstermiş ama döllenme hiç olmamış.Eğer durumun varsa , yaşın ilerliyor ise birde artık oyalanmak istemiyorum diyorsan türkiyede tüp bebek başarıları çok yüksek bence tüp bebek dene.Birde geçmiş olsun

Canım sana çok açık konuşmam gerekirse aşılamanın şansı zaten %10 taş çatlasın 15.Senin anlattıklarına göre rahmin kullanılan ilaçlara yanıt olarak bu lekelenmeleri göstermiş ama döllenme hiç olmamış.Eğer durumun varsa , yaşın ilerliyor ise birde artık oyalanmak istemiyorum diyorsan türkiyede tüp bebek başarıları çok yüksek bence tüp bebek dene.Birde geçmiş olsun

öncelikle teşekkür ediyorum.2.yi olcam ama 3 aşılama şartı varya onu doldurmaya çalışıyorum.yaza kadar böylece hem boş beklemiyorum hemde bu rapor için yaptırıyorum
raporu nasıl alcağımıda bilmiyorum aslında.sadece bu şartı duydum ve bu raporla gidiliyormuş.:teselli:

merhaba addaa hiç panik yapma bence benim ilk tüp bebek denememdede çok kanamam geldi ama bende senin gibi panik yaptım tutmadı zannettim meğer hamileymişim onun için bol bol yat dinlen fazla ayakta gezme doktor bana öyle demişti

canım ya birde sana bir şey sorcam bilgilendirirsen çok sevinirim.4. microm diyosun peki bu aralardaki mikroların tutmayınca dr'un araştırma yaptımı sana benim mesala bağışıklık sistemim dışardan gelen embriyoları kabul etmiyor oda düşükle sonuçlanıyormuş dr'şimdi onu araştırıp tedavi şeklini felan değiştiriyor.sen nerde yaptırdın microlarını

öncelikle teşekkür ediyorum.2.yi olcam ama 3 aşılama şartı varya onu doldurmaya çalışıyorum.yaza kadar böylece hem boş beklemiyorum hemde bu rapor için yaptırıyorum
raporu nasıl alcağımıda bilmiyorum aslında.sadece bu şartı duydum ve bu raporla gidiliyormuş.:teselli:

Canım yok böyle bir şart 3 kere aşılama yapalım falan diye senin kararın kesinse hemen git rapor veren yerlere başvur derim . Moralinide bozma herşeyde bir hayır vardır.

yeşimpat seni burda gördüğüm iyi oldu birşeyler soracaktım...sana özelden de yazmıştım transferim ertelendi ve nedeni de bendeki o sürekli akıntı ve donduruldu embriyolarım...adetime kadar doktorum antibiyotik vermiştii.akıntımın rengide tarif etmiştim balı sulandırılmış halini düşün ve su gibiydi günde 2 yada 3 defa ped değiştiriyprdum diyebilirm adet kanaması gibiydi...sonra bu akıntılar kesilir gibi oldu ve hemen arkasından adet oldum zaten ve adetim normalden 1 hafta önce oldum...ve adetim bittikten sonrada kontrole gittim...doktorum şimdilik rahim rahatlamış görünüyor...muhtemelen bu akıntı yumurtaları olgunlaştırmak ve çatlatmak için verdiğimiz ilaçlar yaptı ve rahim reaksiyon gösterdi dedi...yada (çikolata kistim vardı benim onun için 2 kere daha önce ameliyt olmuştum)o kistte reaksiyon göstermiş olabilir dedi...birçok hastamızda bunu görürüz ilk değilsin merak etme...bu sure içerisinde bu akıntıyı takip edelim kontrol tekrarlayacakmı...bir bakalım bir dahaki adetine kadar hiç birşey kullanma gel dedi...eğer herşey yolundaysa hemen tekrar lucrine başlayacağız dedi ma eğer yine bir terslik olursa emliyat gerekebilir...bu çok küçük bir ihtimal dahi olsa....dedi...

size sormak işstediğim siz hiç böyle birşeyle karşılaştınız mı???ve bu durumd aneler yaptınız???yani doktorum dediği gibi bu akıntı kullandığım ilaçlardan olmuş olabilir mi???

konuyu açan arkadaştanda özür diliyorum yeşimpata başka türlü ulaşamıyorum belki burdanda bana cevap yazar diye düşündüm....

Canım böyle şeyler bazen bizdede oluyor tabi ki sen doktorunun verdiği antibiyotikleri aksatmadan kullan.Transferinin yapılmaması iyi olmuş rahim iyice kendini hazırlamalı canım sen kafana takma ama rahat ol ve bu rahatsızlığın sürekli olacak diye bir şey yok . Nasıl olsa bebişler hazır :)

Canım böyle şeyler bazen bizdede oluyor tabi ki sen doktorunun verdiği antibiyotikleri aksatmadan kullan.Transferinin yapılmaması iyi olmuş rahim iyice kendini hazırlamalı canım sen kafana takma ama rahat ol ve bu rahatsızlığın sürekli olacak diye bir şey yok . Nasıl olsa bebişler hazır :)

öncelikle çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için...tabiki rahimim hazır olduğunda olsun...bende istemem sonu hüsranla sonuçlanacak şeye devam etmeyi...sonucu yeterki iyi olsun 2 yada 3 ay beklemişim hiç önemli değil....benim korktuğum ise doktorun bahsettiği ameliyat....ya hiç düzelmezsem ve doktorum transferi şuan yapamayız evet korktuğumuz başımıza geldi ameliyat olman gerek derse diye korkuyorum...yoksa...beklemek benim için önemli değil tabiki...
çünkü daha öncede 2 kere ameliyat oldum kistlerimden dolayı ve bunun psikolojisi çok kötü yapıyor insanı...

öncelikle çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için...tabiki rahimim hazır olduğunda olsun...bende istemem sonu hüsranla sonuçlanacak şeye devam etmeyi...sonucu yeterki iyi olsun 2 yada 3 ay beklemişim hiç önemli değil....benim korktuğum ise doktorun bahsettiği ameliyat....ya hiç düzelmezsem ve doktorum transferi şuan yapamayız evet korktuğumuz başımıza geldi ameliyat olman gerek derse diye korkuyorum...yoksa...beklemek benim için önemli değil tabiki...
çünkü daha öncede 2 kere ameliyat oldum kistlerimden dolayı ve bunun psikolojisi çok kötü yapıyor insanı...

Şu an bunları düşünme tek yapman gereken ilaçlarını düzenli kullanmak olsun boşuna kendini stres altına sokuyorsun

Şu an bunları düşünme tek yapman gereken ilaçlarını düzenli kullanmak olsun boşuna kendini stres altına sokuyorsun

zaten yumurta toplama işleminden hemen sonra antibiyotik vermişti dokotrum ve bir dahaki adetime kadar kullandım düzenli olarak... ve adetim olduğundada kontrole gittim bu ay hiç birşey kullanma diğer adetin başlangıcında gel eğer herşey yolundaysa dondurulmuşları denemek için doğum kontrol hapına ve lucrine başlayacağız dedi...

sizde bu durumda olan hastalarınızda bu yolumu izliyorsunuz......yani benim bu ay hiçbirşey kullanmadan beklemem normalmi????

merhaba yeşimpat
ben bişey sorcam yaaa.
bendede akıntı vardı.iki kere doktora gittim fitil verdi tüplü jeller verdiler ama geçmedi.bazen az bazen bir günde akşama kadar fünlük pedi dolduruyor.birde tüp bebek için gün sayıyorum o kullandığım crinone %8 90mg lık jeldenmidir bilmem ama gene akıntım var.
acaba nedendir.bide ben eskiden beri akıntısı olanın yumurtaları iyi çalışıyor diye biliyorum.
cevap yazabilirmisin.

Tabi ki normal canım bizde aynı yolu izlerdik önce rahmin hazır olmalı

teşekkür ederim canım yaaaa...şimdi buda nereye gitsem beni buluyor akıntısıyla ilgili sorular sorup duruyor demiyorsun değil mi???:roflol:

ya ne yapayım yaaa tüp bebek hemşiresi olduğunu duyunca belki yardımcı olursun diye düşündümde...:eek:birde bu aralar o kadar ihtiyacım varki bilen birilerinden birşey öğrenmeye...kafamı kemiren sorulardan kurtulmak ve transfer gününün gelmesini sabırszıkla bekliyorum...

X