son adet tarihim 28.06.2013 bayramın ilk günü hem evde idrar tahlili yaptım 2 çizgide net çıktı,aynı gün devlet hastanesinde kan tahlili yaptım sonuç 1040 çıktı.pazartesi doktora gittim keseyi göremedi haftaya gel tekrar bakalım dedi.benim ilk gebeliğim boş gebelikti 2.gebelikte ALLAH uzun ömür versin 6 yaşında şimdi oğlum geçen yılda 3.gebeliğimde dış gebelik oda kürtajla sonuçlandı çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.
cnm vajinal mi baktı karından mı ? eğer karından baktılar ise beta hcg 5000 lerde iken gözükürmüş kese
karından baktı canım.
Gebelikte Kese Ne Zaman Ultrasonda Görülür? - Tahlil.com | Tahlil Yorumlayan Sağlık Sitesi
cnm bir kaç siteden araştırdım senin için , vajinal bakılırsa beta hcg 1000- 1500
karından bakılırsa daha geç gözükürmüş (ayrı sitelerde ayrı bilgiler var ortalama beta hcg 3000- 5000 gibi iken gözükürmüş )
inşallah bir sıkıntı yaşamazsın , hakkında hayırlısı olsun inşallah
çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun.
korkma canım karından bakıldıysa görünmeyebilir.karın usg de bişeyler görmek için vajinalden 1 hafta daha fazladan beklemen gerek
bebek de aynı şekilde karından geç görünüyor.
ben de kalp atışına karından baktırdım görmedi doktor
2 düşüğüm var diye endişeliydim,vajinal baktırdım çok şükür gördüm
sağlıkla kucaklarsın inşallah
beklemek çok zor gerçektende bide karnımda sürekli sancım var çok fazla değil ama ginede panik oluyor insan.
kızlar bu günde tahlil yaptırdım sonucum 1046 dan 5000 yükselmiş acildeki doktor haftaya kendini gösterir dedi.içim çok rahatladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?