• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım istiyorum

file76

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
1.601
671
248
Diğer
son adet tarihim 28.06.2013 bayramın ilk günü hem evde idrar tahlili yaptım 2 çizgide net çıktı,aynı gün devlet hastanesinde kan tahlili yaptım sonuç 1040 çıktı.pazartesi doktora gittim keseyi göremedi haftaya gel tekrar bakalım dedi.benim ilk gebeliğim boş gebelikti 2.gebelikte ALLAH uzun ömür versin 6 yaşında şimdi oğlum geçen yılda 3.gebeliğimde dış gebelik oda kürtajla sonuçlandı çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.

son adet tarihim 28.06.2013 bayramın ilk günü hem evde idrar tahlili yaptım 2 çizgide net çıktı,aynı gün devlet hastanesinde kan tahlili yaptım sonuç 1040 çıktı.pazartesi doktora gittim keseyi göremedi haftaya gel tekrar bakalım dedi.benim ilk gebeliğim boş gebelikti 2.gebelikte ALLAH uzun ömür versin 6 yaşında şimdi oğlum geçen yılda 3.gebeliğimde dış gebelik oda kürtajla sonuçlandı çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.

cnm vajinal mi baktı karından mı ? eğer karından baktılar ise beta hcg 5000 lerde iken gözükürmüş kese

korkma canım karından bakıldıysa görünmeyebilir.karın usg de bişeyler görmek için vajinalden 1 hafta daha fazladan beklemen gerek
bebek de aynı şekilde karından geç görünüyor.
ben de kalp atışına karından baktırdım görmedi doktor
2 düşüğüm var diye endişeliydim,vajinal baktırdım çok şükür gördüm
sağlıkla kucaklarsın inşallah

beklemek çok zor gerçektende bide karnımda sürekli sancım var çok fazla değil ama ginede panik oluyor insan.

korkma canım karından bakıldıysa görünmeyebilir.karın usg de bişeyler görmek için vajinalden 1 hafta daha fazladan beklemen gerek
bebek de aynı şekilde karından geç görünüyor.
ben de kalp atışına karından baktırdım görmedi doktor
2 düşüğüm var diye endişeliydim,vajinal baktırdım çok şükür gördüm
sağlıkla kucaklarsın inşallah

hayırlı olsun,ALLAH sağlıkla sanada kucağına almayı nasip etsin inşallah.

beklemek çok zor gerçektende bide karnımda sürekli sancım var çok fazla değil ama ginede panik oluyor insan.

benim de ağrılarım hiç geçmedi hala bazen oluyo özellikle ilk haftalar çok oldu tutunma aşamasında sürekli adet sancısı gibi oluyordu
hem yumurtalarımda hem rahimde ağrım vardı,doktor normal demişti
iyi dileklerin için de teşekkür ederim canım

kızlar bu günde tahlil yaptırdım sonucum 1046 dan 5000 yükselmiş acildeki doktor haftaya kendini gösterir dedi.içim çok rahatladı.

şükürler olsun pazartesi bebeğimi doktor gördü.doktor 5 haftalık dedi benim son adet tarihime göre 8 haftalık neyse şimdilik herşey yolunda şükürler olsun.

Back