• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardim istiyorum lutfen cevap verin hemen

Cancanzeynep

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
22
7
6
26
6. Ayın içindeyiz bebeğim kanepeden düştü saniyelik oldu bir anda .. bakiyodum aslında.. kafasını düştükten sonra çarptı halıya yani şöyle alnını carpti kafasinida değil
tabi korku falan acımıstir illa bir yeri ağladı sonra sustu uykusuda vardı zaten oyaladik biraz sonra uyudu.. 5 dk sonra uyandı skntı yok oynuyo neşe yerinde falan uyku saati çoktan geçmişti çok uykusu vardı biraz durdurdum sonra uyuttum artık Bi skntı varmidr sizce lütfen bisyler yazın hemen bekliyorum çok korktum

Çocuktur düşecek vuracak bir yerlere illaki paniklemeyin , sorun da olmadığını normal olduğunu söylüyorsunuz
Gözlemleyin bir süre farklı gelen bir şey görmezseniz sorun yoktur.

6 aylık bebek kafasını çarpmış sonucta kesinlikle acil bir sekilde doktora goturmenizi öneririm. Bebekken olan düşmeler sonucu ilerde sorun yasayanlar olabiliyor. Gozlemlerinize gore bir sorun yokmus ama içinizin rahat etmesi icin kontrol şart diye düşünüyorum. Ustelik baş carpmalari sonrasi uyku tehlikeli diye biliyorum.

Back