Acil yardım ishal oldum geçmiyor

mutluolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
477
2
Herkese merhaba;
Bugün kalktığımda tuvalete zor attım kendimi ishal olmuşum ama nasıl su gibi tam 30 dk tuvaletteydim resmen kamp kurdum tuvalete.ishalimi geçirecek önerilerde bulunabilir misiniz? kahvenin içine limon damlattım yedimkaynar suyun içine 1 tatlı kaşığı tarçın koydum içtim annem pirinç çorbası yaptı onun yedim ama geçmedi.Midemi bozmuşum herhalde sürkli böyle dönüyor bir de böyle acı acı geğiriyorum buna bi çare önerebilir misiniz?her geğirdiğimde midem bulanıyor dayanamıyorum artık kussam da rahatlasam sabahtan beri böyle.

canım geçmiş olsun ben 2 aydır ishal oluyordum yeni yeni geçti (ilaç içmiştim de tremac diye yan etkisi herhalde) ben muz yiyordum bide katı şeyler. hani çorba falan pek içme yoğurtla kuru çay da karıştırabilirsin ya da kahveyle limon bide bol bol su iç

kahve-limonu zaten denemişsiniz,bildiğim kadarıyla kola da işe yarıyor.bunların dışında muz ve haşlanmış patates de işe yarıyor.hiç biri etki etmezde reflor isimli ilacı öneririm.bu arada ishalken çok fazla su ve tuz kaybı olduğu için bol bol su içmelisin

o dediklerinizin hepsini denedim 2 ay mı çok değil mi bi doktora görünün bence ben 2-3 günde geçmezse doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü annem de ishaldi geçmedi ishali çok kötüydü sonra doktora gitti amipli dizanteri olmuş hastaneye yatman lazım dedi doktor hastaneye yatırdık 3 gün kaldı sonra iyileşti işte.

Eğer çok rahatsız edici boyuttaysa dediğim ilacı kullanabilirsiniz.Ben normalde boş yere kimyasal madde almayayım diye ağrı kesici bile içmem ama ishal durumu çok rahatsız edici olduğu için bu ilacı kullanıyorum uzun zamandır.Zaten çok çabuk etki ediyor,1 veya 2 tane alsanız keser ishalinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…