• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİL YARDIM ingilizcesi olan lütfennnn

mbildi

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
1.244
361
323
42
İstanbul
acil yardıma ihitiyacım var konunun yeri belki burası değil ama biryerlere yazmam gerekiyordu herkezin mutlaka işine yarayacak bir konu

msn adresim çalındı internette dolaşan msn adresini geri alma yöntemlerinin hepsini
uyguladım hiç biri işe yaramadı hepsi palavra sonra kendim bir yöntem buldum
bana sürekli sorular soruldu hepsini cevapladım şimdi son olarak tekrar bazı sorular
soruyorlar eğer bunları cevaplarsam msn adresimi geri vereceklerini söylüyorlar

tabi sordukları soruların yarısını anlıyorum yarısıı anlamıyorum yalnış cv vermek istemiyorum onedenle bana yardım edecek bunların ne anlama geldiğini yazabilecek biri varmı dedikleri gbi eğer geri verirlerse adresimi bu yöntemimi sizlerlede paylaşıcam
lütfen yardı edin

Provide your Windows Live ID sign-in information or personal e-mail address.
*Full name:(anlamı)

*The e-mail address for us to send a response:(anlamı)

*Primary e-mail address/member ID associated with the account you are inquiring about:(anlamı)

So that we may better assist you, please provide as many details as possible about your issue.

Service: Windows Live ID Validation(anlamı)

What type of problem do you have? (Select the option that most closely matches your problem.Your selections enable us to quickly provide the most accurate response.)(anlamı)

The following information is used only for account identification purposes. Use the same information you provided when you registerd your account to assist us in our validation process.(anlamı)

*Date of birth:(anlamı)

*Country:(anlamı)

*State (if applicable):(anlamı)

*ZIP or Postal Code:(anlamı)

*The secret answer to your question:(anlamı)

*Your alternate e-mail address:(anlamı)

*Your IP address (List the IP addresses from each computer that you use to access your account. To determine your IP address, visit What Is My IP Address? - IP Address Lookup, Internet Speed Test, IP Info, plus more. The numbers that appear at the top of this Web page are your IP address.) (anlamı)

*Your Internet service provider (home or work):(anlamı)

*The last date and time that you successfully signed in:(anlamı)

For Windows Live Hotmail customers:(anlamı)

The names of any folders that you created in addition to the default folders:(anlamı)

Names of contacts in your Hotmail address book:(anlamı)

Subjects of any old mail that is in your Hotmail Inbox or mail folders:(anlamı)

For Windows Live Messenger customers:(anlamı)

Names of contacts on your Messenger contact list:(anlamı)

Your Messenger nickname (display name):(anlamı)

Customers who have paid services (Hotmail Plus, Office Live, or Xbox Live customers)(anlamı)

Xbox or Zune prepaid card number (The prepaid card information must match the Live ID that you used to sign up.):(anlamı)

Last 4 digits of the credit card used for services:(anlamı)

Expiration of the credit card used for services:(anlamı)

Name as it appears on the credit card used for services:(anlamı)

Any additional info that might be useful in validating the ownership of the account:(anlamı)

parantez içinde anlamı yazğım her şeyin çevirisi ni yapabilen lütfen yapsın

Full name:ismini yazıcaksın
cevap göndermeleri için e mail adresi yazıcaksın
kendi mail adresin ilk mail adresnin yazıcaksın
ID validation:Id tasdikleme
Ne tür bir problemin var?Senin problemine en cok uyan seceneği seç
Following ...
devam eden bilgiler senin hesabını tanımlamak amaçlıdır
date of birth dogum tarihi
ülke:
State:eyalet bizde olamdıgı için bos bırak
postal code:posta kodu
sorun için gizli cevap:
alternatif yani baska bir mail adresi
Ip adresini yazıcaksın IP adresini bulmak için what is my Ip adress.. olan kırmızılı bolume tıkla acılan sayfadaki en ust tepedeki numaralar senin ıp adresin oluyor onu Ip adress bolumune yaz.

Home or work:ev imterneti mi <iş yerimi ev ise home yazıcaksın iş ise work
en son oturum actıgın tarih zamanı yazıcaksın
Dosya isimleri..
hotmailde kayıtlı olanları isimlerini yazıcaksın
eski gelen bir mailin konu başlığını yazıcaksın
msn deki kişilerin isimleri
gerisini çevirmicem pek guvenli gelmedi bana kredi kart numaranı istiyor. Bunda bi oyun olabilir sakın bulaşma..kredi kart bilgisi verme

orumda ben ilaci kulnmisinz gecti yok oldular demissiniz. Adini ogrenbilirmiyim birde gerckten yok oldular mi ? Kac gun kullndiniz ilaci litfen yardim edin bnm icn cok onemli

Ozurdilrim sana ozel msj gnderme yetkim olmadigi icn bu konuna yazmk zornda kldim sendn cvp bklyrum lutfn cok onmli

Back