Acil yardım İlk buluşma

Bence henüz çok erken. Çok heveslisin, için içine sığmıyor biliyorum ama bence gitme. Bir kez daha gelsin o. Yine de sen bilirsin canım. Çokta teknikle taktikle boğulmamak lazım. :KK59:
Evet ama doğu tatili yapacagım o zmn yanıan giderim :)).Ama suan demicem bilmesin.Ama o desin ya bazı ip uçları verdi belli etti ama ben diyemem o demeli.Okulumun bitmesine 2 sene var.Bitince evlensek :)))

Evet ama doğu tatili yapacagım o zmn yanıan giderim :)).Ama suan demicem bilmesin.Ama o desin ya bazı ip uçları verdi belli etti ama ben diyemem o demeli.Okulumun bitmesine 2 sene var.Bitince evlensek :)))
Aynen hemen "bende doğu tatili yapcam. yazın sizin oraya gelcem" falan deme bari.

Aynen hemen "bende doğu tatili yapcam. yazın sizin oraya gelcem" falan deme bari.
evet canım sorarsa derim.Ama bana baya ip ucu verdi aslında ben o an nasıl cevap vermedım yada sustum anlaamadım..Utandım ıcın mı vermedım anlamadım.Annemle tanıstırayım gelırsen.Sarkı soyledık beraber.Keske yanımda olsan dedı sarkıyı degıstırdı kendınce uyarladı.Hatta keşke burda olsaydım dedı bi ara.Bi konusma arasındada çerkesler sadece çerkeslemi evlenebilio dıye bılerek sordu ( ben cerkesım.Onceden konustumuzda şaka yapmıştım çerkez sadece çerkezle evlenebiliyor dıye ama şaka olduğunu söylemiştim biliyor).Uğur böcegı olayı var zaten saga gıder ucarsa doguya gelın gıder.Çok ıp ucu vermıs aslında ama ben neden böyle oldum kı .Ne cevap verıdm hatırlamıorum.Sanırım sustum galbaaa.

Beraber resim çekindik,o çekti hep.:).Mesajda ilk kez bir tanem dedi ama yani açılmasını beklemekten başka bişey yapamam sanırım.Giderken uğur böceği konmuştu üzerime.Elime aldımm.Sağ tarafa dogru gitti uçtu.Ona anlatmıştım :).Bizim oralarda bi inanç var dedi uğur böceği elindeyken sağ doğru giderse doğuya gelin gidermiş dedi.Oda doğulu zaten..:)) Ay gözlerimin içine hiç kıpraştırmadan derin derin bakıyordu.Ben utanıyordum.Belli ettim.Ama çok derindi büyülü gibiydi ya.Offf ben aşık oldum..
benimkide canım demeye başlamıştı sonrasında zaten corap söküügü gibi geliyo :) hayırlısıııı bakalımmmmmm

X