İyi geceler kızlar:)
Çok heyecanlıyım şapşal oldum.
İlk kez buluşacağım konustugum kişiyle.
O yarın buraya geliyor.Başka bir şehirde.Off cok heycanlıyım geliyor ve ben halen inanamıyorum.
İlk buluşmada ne yapmalıyım.Nasıl olmalıyım ,davranmalıyım.Birde ilk buluşmada bir erkeğin gerçekten etkilendiiğini nasıl anlarım.Bana süpriz oldu aniden dedi yarın istanbula geleceğini.Nerede buluşsak?
Makyajım nasıl olmalı.Çok soru var kafamda.Acil yardım edinne olur ..Yarın buluşamayız ama sonraki günler..Off derdime çare bulun.Heycan çok olucak ben napacağım..
Beraber resim çekindik,o çekti hep.:).Mesajda ilk kez bir tanem dedi ama yani açılmasını beklemekten başka bişey yapamam sanırım.Giderken uğur böceği konmuştu üzerime.Elime aldımm.Sağ tarafa dogru gitti uçtu.Ona anlatmıştım :).Bizim oralarda bi inanç var dedi uğur böceği elindeyken sağ doğru giderse doğuya gelin gidermiş dedi.Oda doğulu zaten..:)) Ay gözlerimin içine hiç kıpraştırmadan derin derin bakıyordu.Ben utanıyordum.Belli ettim.Ama çok derindi büyülü gibiydi ya.Offf ben aşık oldum..
ağırdan sat kızBu yaz ben yanınamı gitsem bahane uydurup..:) Zaten bana annemle tanıştarıyım dedi memlekete gelirsen.
ağırdan sat kız
çok mu yakısıklı ki:)))off ben açılmasını istiyorum.Acaba uzaklıgımı sorun edıyor neyi bekliyor..Benden emin mi olmak istiyor.
Yakışıklı ya benim için dünyada şşuan tek o var.çok mu yakısıklı ki:)))
Yakışıklı ya benim için dünyada şşuan tek o var.
Ben taa en baştan beri seviyorum..O beni bilmiyordu o zamanlar.Ben tanıştım ilk.Ondan ben seviyorum aşırı sevgi var bende.Hoşlanıyor ,bişeyler var belli ama sanki korkuyor mu yoksa emin mi olmak istiyor reddedilmekten mi yada uzaklık vs .Belkide zaman geçmesi gerek.Ama ondada var zaten birşeyler.Ama çekingen hemen açılmaz gibi..Hiç sevgilisi olmadını düşünüyorum.Sormadım da şu zamana kadar.o sana aşık mı
İnşallah sonu güzel olur.Evliliğe doğru gider olur inşallah :).Buluşmayı bilmem de devamında lütfen böyle eve gider gitmez mesajlar atmayın. Zırt pırt aramayın. Kendinizi tutun. Ararsa hemen açmayın vs. Klasik taktikler ama bence çok kıymetli.Hemen oldu bu iş iyice bağlanmış bu kız bana algısı oluşmasın. Yepyeni bir ilişki. Güzel heyecanlar bunlar. Aaahh ahh imrendim size.
İnşallah hayırlısıyla istediğiniz gibi olur. Ayy çok sevindim. Kendi ilk zamanlarım aklıma geldi falan.İnşallah sonu güzel olur.Evliliğe doğru gider olur inşallah :).
Tamam canım taktıklerı uygulucagım :).
İnşallah hayırlısıyla istediğiniz gibi olur. Ayy çok sevindim. Kendi ilk zamanlarım aklıma geldi falan.
Bence henüz çok erken. Çok heveslisin, için içine sığmıyor biliyorum ama bence gitme. Bir kez daha gelsin o. Yine de sen bilirsin canım. Çokta teknikle taktikle boğulmamak lazım.Ama şuan uzakta.Gitme sırası bende mi acaba..Zaten kendıde dedı gelicekmisin gibisinden.Ben doğu tatili yapmayı düşünüyordum biliyordu.Gelicekmisin dedi.