Acil yardım İlk buluşma

İyi geceler kızlar:)
Çok heyecanlıyım şapşal oldum.
İlk kez buluşacağım konustugum kişiyle.
O yarın buraya geliyor.Başka bir şehirde.Off cok heycanlıyım geliyor ve ben halen inanamıyorum.
İlk buluşmada ne yapmalıyım.Nasıl olmalıyım ,davranmalıyım.Birde ilk buluşmada bir erkeğin gerçekten etkilendiiğini nasıl anlarım.Bana süpriz oldu aniden dedi yarın istanbula geleceğini.Nerede buluşsak?
Makyajım nasıl olmalı.Çok soru var kafamda.Acil yardım edin :KK43: ne olur ..Yarın buluşamayız ama sonraki günler..Off derdime çare bulun.Heycan çok olucak ben napacağım..

Of yaa. . Konunu okuyunca 4 yıl önceye gittim :KK43: Biz de nişanlımla nette tanışmıştık. O günkü heyecanım, elimi ayağımı nereye koyacağımı bilememem ve kıpkırmızı olmuş yüzüm, ilk buluştuğumuz gün kafede yanıma oturunca 'yanımdan kalk' diye yanımdan kaldırışım. . Çok tatlı bi gündü. Hüzünlendim şimdi. .

Güzel geçmesine sevindim adınıza, umarım sizin de sonu güzel olur, tadını çıkarın bugünlerin.

Çok güzel geçti samimiydim oda.Ama böyle tabi heyecanım neye dönüştü anlamadım ya heyecan vardı bellıde etmısım..Şuan yazarken bile içim kıpır kıpır.Ama yaşadığı şehre döndü mecbur .Ama tam açılmadı yani bende açılmadım.Ben açılamam ilk o açılması demesi gerek.Bakalım zamana bıraktım ..Birlikte şarkı bile söyledik ,ben çok mu şımardım yanında hiç bilmiyorum of :)

Beraber resim çekindik,o çekti hep.:).Mesajda ilk kez bir tanem dedi ama yani açılmasını beklemekten başka bişey yapamam sanırım.Giderken uğur böceği konmuştu üzerime.Elime aldımm.Sağ tarafa dogru gitti uçtu.Ona anlatmıştım :).Bizim oralarda bi inanç var dedi uğur böceği elindeyken sağ doğru giderse doğuya gelin gidermiş dedi.Oda doğulu zaten..:)) Ay gözlerimin içine hiç kıpraştırmadan derin derin bakıyordu.Ben utanıyordum.Belli ettim.Ama çok derindi büyülü gibiydi ya.Offf ben aşık oldum..

Beraber resim çekindik,o çekti hep.:).Mesajda ilk kez bir tanem dedi ama yani açılmasını beklemekten başka bişey yapamam sanırım.Giderken uğur böceği konmuştu üzerime.Elime aldımm.Sağ tarafa dogru gitti uçtu.Ona anlatmıştım :).Bizim oralarda bi inanç var dedi uğur böceği elindeyken sağ doğru giderse doğuya gelin gidermiş dedi.Oda doğulu zaten..:)) Ay gözlerimin içine hiç kıpraştırmadan derin derin bakıyordu.Ben utanıyordum.Belli ettim.Ama çok derindi büyülü gibiydi ya.Offf ben aşık oldum..
:KK17::KK17::KK17::KK17:ne güzel

Offf ama ben doyamadım ki.Zaman su gibiydi :KK43:.Çok ama çok istiyorum...Kalbimle .O gün rüya gibiydi.Unutmaktan korkuyorum ya o derece deli aşık oldum ben ya :)

Bu yaz ben yanınamı gitsem bahane uydurup..:) Zaten bana annemle tanıştarıyım dedi memlekete gelirsen.

o_Oo_Oo_Oo_Oo sana aşık mı
Ben taa en baştan beri seviyorum..O beni bilmiyordu o zamanlar.Ben tanıştım ilk.Ondan ben seviyorum aşırı sevgi var bende.Hoşlanıyor ,bişeyler var belli ama sanki korkuyor mu yoksa emin mi olmak istiyor reddedilmekten mi yada uzaklık vs .Belkide zaman geçmesi gerek.Ama ondada var zaten birşeyler.Ama çekingen hemen açılmaz gibi..Hiç sevgilisi olmadını düşünüyorum.Sormadım da şu zamana kadar.

Buluşmayı bilmem de devamında lütfen böyle eve gider gitmez mesajlar atmayın. Zırt pırt aramayın. Kendinizi tutun. Ararsa hemen açmayın vs. Klasik taktikler ama bence çok kıymetli. :KK8: Hemen oldu bu iş iyice bağlanmış bu kız bana algısı oluşmasın. Yepyeni bir ilişki. Güzel heyecanlar bunlar. Aaahh ahh imrendim size. :KK51:

Buluşmayı bilmem de devamında lütfen böyle eve gider gitmez mesajlar atmayın. Zırt pırt aramayın. Kendinizi tutun. Ararsa hemen açmayın vs. Klasik taktikler ama bence çok kıymetli. :KK8: Hemen oldu bu iş iyice bağlanmış bu kız bana algısı oluşmasın. Yepyeni bir ilişki. Güzel heyecanlar bunlar. Aaahh ahh imrendim size. :KK51:
İnşallah sonu güzel olur.Evliliğe doğru gider olur inşallah :).
Tamam canım taktıklerı uygulucagım :).

İnşallah hayırlısıyla istediğiniz gibi olur. Ayy çok sevindim. Kendi ilk zamanlarım aklıma geldi falan. :KK51:
:KK23: :KK68: Ama şuan uzakta.Gitme sırası bende mi acaba..Zaten kendıde dedı gelicekmisin gibisinden.Ben doğu tatili yapmayı düşünüyordum biliyordu.Gelicekmisin dedi.

:KK23: :KK68: Ama şuan uzakta.Gitme sırası bende mi acaba..Zaten kendıde dedı gelicekmisin gibisinden.Ben doğu tatili yapmayı düşünüyordum biliyordu.Gelicekmisin dedi.
Bence henüz çok erken. Çok heveslisin, için içine sığmıyor biliyorum ama bence gitme. Bir kez daha gelsin o. Yine de sen bilirsin canım. Çokta teknikle taktikle boğulmamak lazım. :KK59:

X