Acil yardım İlk buluşma

Doğal ol, kendin ol seni begencekse sen oldugun için begensin makyajı da sakın güzel olcam diye abartma canım. Haydi hayırlısıı

giyeceklerine karar verdiysen yolla belkim fikir verenler olur :)

Ayy görücü usulünü de hiç sevmem o kadar iyi biri olsa başkasının tanıştırmasına ihtiyaç duymazdı zaten bence yol yakından vazgeç :)

Ayy görücü usulünü de hiç sevmem o kadar iyi biri olsa başkasının tanıştırmasına ihtiyaç duymazdı zaten bence yol yakından vazgeç :)
Görücü usulu olduğunu kim dedi canım :).Ben kendim tanıştım arkadaşım tanıştırmadı ,gerçek akrabası da değil.

Öncelikle sakin olmalısın. Bazen insan saçmalayabiliyor, hakim olmak lazım diline :) Birde soft bir makyaj tamamdır. Özgüvende yerindeyse 1-0 öndesin. Bu arada buluşmadan önce avcuna parfümünden sık. El temasında kendinden bi hatıra bırakmış oluyorsun. Buluşmadan sonra aklına düşersin ister istemez Bende işe yaramıştı.

Hımmm :) güzeelmiş yappacagım kesinlikle :) teşekkkür ederim

Senden etkilenip etkilenmediğini çok kolay anlayacaksın zaten, ilk buluşmada beğenmiyorlarsa ilişkiyi kesiyorlar merak etme, yok beğendilerse de durmadan yazıyorlar.
Hafif bir makyaj ve sadece kendin olman yeterli.

İyi şanslar..

Beğendiği belli ama tabi görüşme daha önemli.çok heyecanlı yinede.

Siz cuma buluşmuyor muydunuz, yanlış mı hatırlıyorum : )

Selam kızlar,
Geçenlerde bizim okuldan biri ile ilk kez buluşacaktık. Nasıl davranmam gerektiğini düşündükçe heyecanım daha da artıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle bende bu yoruma katiliyorum :')

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…