- 25 Mart 2015
- 134
- 28
Yok daha değil.ne yaptınız buluştunuz mu nasıl geçti :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok daha değil.ne yaptınız buluştunuz mu nasıl geçti :)
Daha gelmedi de :)ne yaptınız buluştunuz mu nasıl geçti :)
tamam buluştuktan sonra yaz buraya inşallah iyi geçer herşey istediğin gibi olur :)Daha gelmedi de :)
inşallah bakalım bir gelebilse hayırlısıyla :))tamam buluştuktan sonra yaz buraya inşallah iyi geçer herşey istediğin gibi olur :)
Yok canım karar verdım zaten ama atmayım :)giyeceklerine karar verdiysen yolla belkim fikir verenler olur :)
Görücü usulu olduğunu kim dedi canım :).Ben kendim tanıştım arkadaşım tanıştırmadı ,gerçek akrabası da değil.Ayy görücü usulünü de hiç sevmem o kadar iyi biri olsa başkasının tanıştırmasına ihtiyaç duymazdı zaten bence yol yakından vazgeç :)
Görücü usulu olduğunu kim dedi canım :).Ben kendim tanıştım arkadaşım tanıştırmadı ,gerçek akrabası da değil.
Evet inşallah :) .hmm yazdıklarından ilk kez buluşacakmışsınız gibi anladım ben :)
Hımmm :) güzeelmiş yappacagım kesinlikle :) teşekkkür ederimÖncelikle sakin olmalısın. Bazen insan saçmalayabiliyor, hakim olmak lazım diline :) Birde soft bir makyaj tamamdır. Özgüvende yerindeyse 1-0 öndesin. Bu arada buluşmadan önce avcuna parfümünden sık. El temasında kendinden bi hatıra bırakmış oluyorsun. Buluşmadan sonra aklına düşersin ister istemez Bende işe yaramıştı.
Beğendiği belli ama tabi görüşme daha önemli.çok heyecanlı yinede.Senden etkilenip etkilenmediğini çok kolay anlayacaksın zaten, ilk buluşmada beğenmiyorlarsa ilişkiyi kesiyorlar merak etme, yok beğendilerse de durmadan yazıyorlar.
Hafif bir makyaj ve sadece kendin olman yeterli.
İyi şanslar..
Kesinlikle bende bu yoruma katiliyorum :')cok samimi davranma ama cok sogukta olma:) konuşkan ol ama gereksiz konuşma herşey dozunda olsun :)bir erkek ilk buluşmada kim ne derse desin sadece dış görünüşten etkilenir....2.olarakta konuşma üslubuna bakar......makyajın cok abartılı olmasın bence böyle kıpkırmızı ruju sürüp gözleriniboyayla doldurup gitme....tek bir tarafına agırlık ver bence gözlerin copk belirgin yap ama tabi cekici bi şekilde olsun :) dudakların kendi renginde olsun gözlerine agırlık verdigin icin. saclarında doğal olsun erkekler doğallıgı daha cok sever sankiiii benim düşüncem yani sac dogal olsun derken düzleştir yada maşa yapıyosan dogal maşa yap böyle buukle bukle yapma yada saclar uzunsa hoş bi atkuyrugu yap giyecegin kıyafete göre yaparsın işte:) buluşacagın yerde ıssız olmasın dikkat ki ol....:) gercekten etkilendiğini anlaman icinde buluştuktan sonra aramasını beklemen gerekecekk oda en stresli an işte.........:) umarım cok güzel gecer iyi haberlerini de okuruz:)....
ee noldu anlatsana naptınn ne konulştnzzz:) tepkisi nasıl ????:)Kızlar buluştuk çok güzel geçti.:)Mutluyum..