Acil yardım İlk buluşma

busdk02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
134
28
İyi geceler kızlar:)
Çok heyecanlıyım şapşal oldum.
İlk kez buluşacağım konustugum kişiyle.
O yarın buraya geliyor.Başka bir şehirde.Off cok heycanlıyım geliyor ve ben halen inanamıyorum.
İlk buluşmada ne yapmalıyım.Nasıl olmalıyım ,davranmalıyım.Birde ilk buluşmada bir erkeğin gerçekten etkilendiiğini nasıl anlarım.Bana süpriz oldu aniden dedi yarın istanbula geleceğini.Nerede buluşsak?
Makyajım nasıl olmalı.Çok soru var kafamda.Acil yardım edin ne olur ..Yarın buluşamayız ama sonraki günler..Off derdime çare bulun.Heycan çok olucak ben napacağım..

cok samimi davranma ama cok sogukta olma:) konuşkan ol ama gereksiz konuşma herşey dozunda olsun :)bir erkek ilk buluşmada kim ne derse desin sadece dış görünüşten etkilenir....2.olarakta konuşma üslubuna bakar......makyajın cok abartılı olmasın bence böyle kıpkırmızı ruju sürüp gözleriniboyayla doldurup gitme....tek bir tarafına agırlık ver bence gözlerin copk belirgin yap ama tabi cekici bi şekilde olsun :) dudakların kendi renginde olsun gözlerine agırlık verdigin icin. saclarında doğal olsun erkekler doğallıgı daha cok sever sankiiii benim düşüncem yani sac dogal olsun derken düzleştir yada maşa yapıyosan dogal maşa yap böyle buukle bukle yapma yada saclar uzunsa hoş bi atkuyrugu yap giyecegin kıyafete göre yaparsın işte:) buluşacagın yerde ıssız olmasın dikkat ki ol....:) gercekten etkilendiğini anlaman icinde buluştuktan sonra aramasını beklemen gerekecekk oda en stresli an işte.........:) umarım cok güzel gecer iyi haberlerini de okuruz:)....

Ay inşallah .Peki nasıl onun benden etkilendiğni hpşlandığını anlayacağım..:)

Ay inşallah .Peki nasıl onun benden etkilendiğni hpşlandığını anlayacağım..:)
işte buluşmadan sonra aramasını bekliceksin kesin olarak anlamak icin :) ama buluşma sırasında nasıl anlarım diyosan......eger zaten etkilenmişse yüzü güler ve konu açmaya calısır sürekli seni yakından tanımaya calışır heralde:)

hem belkide sen ondan hoşlanmazzzsın belllimi olur :) nasip kısmet kendini şartlama cool ol o düşünsün benden hoşlanacakmı acaba diye :)

Ben internette biraz bakmıştım da beden diliyle sanırım otururken bacaklarını acıp otururrmus hoslandıgını belırtırmıs bunun gibi seyler varmı daha :))) offf..İnanmıyorum halen.Sabah dualarımdaydı gelse diye akşama haberini şok şekilde aldım :).

yokk ya beden diline inanmaa:) bende öyleydim internetten araştırmıştım eşimle buluşmadan önce..ama buluştuktan sonra hepsini unuttum gitti:) benimki suskundu biraz ama tebessümlüydü hiç anlamamıştım hoşlandıgını :) eve gittikten sonra baktım güzel güzel aradı msj filan attı öyle anladım :) e sonundada evlendik cok şükür nikahı yaptık düğün bekliyoruz:)) inşallah senn sonunda iyi olur:)

İnşallah ya inşallah ..:)

Eheh benim de yarın ilk buluşmam olacak : )

Sakin olun hiç kasmayın kendinizi. Sakın ola onu etkilemek için düşünmediğiniz şeyleri söylemeyin, ilgilenmediğiniz şeyleri ilgi alanınız gibi göstermeyin. Neyseniz o olun.

Hayırlısı olsun, güzel heyecanlar bunlar : )

cok suslu olma sahsen ben oyle gıtmedm sona tabi hep susluydum o bunada dıkkat etmıs ... cool takıl samımıyetını hıossetsın abartmadan konus hafıf cekıngen hafıf bılmıs suan evlıyız

Tatlım herşeyden önce sakin ol :) Sana tavsiyem olabildiğince doğal ol. Tavırlarından majyajına, kıyafetine kadar tamamıyla doğal ol. Yoksa ileride "sen çok değiştin, eskiden böyle değildin, artık seni tanıyamıyorum, soğudum senden" cümlelerini çok duyarsın. Maske takma sadece "sen" ol, hoşlanacaksada "gerçek sen"den hoşlansın. Ben öyle yaptım ilk buluşmada en doğal halimle gidip normalde nasılsam öyle davrandım, sevdiceğim de öyleydi ve bu şekilde 40 yıldır birbirimizi tanıyor gibiydik. Gel zaman git zaman şimdi evleniyoruz Senden hoşlanıp hoşlanmadığınıda akşam eve döndüğünüzde atacağı mesajlardan, muhabbetinizi devam ettirip ettirmemek istemesinden anlarsın fazlasıyla merak etme..

çok ağır makyaj yapma fresh görün. hafif bir makyaj yap. gelen kişinin giyimine göre giyin. mesela spor giyiniyorsa kalkıpta topuklu ayakkabı klasik giyinme. olduğun gibi görün yapmacık olma. bende eşimle ilk buluşmada olduğum gibi davranmıştım ilkte ki konuşman hala aklımda ne kadar doğaldın tanıdığım hiç kimseye benzemiyordun diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…