• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım :( ilişki sonrası kanama

• Konu Sahibi Konu Sahibi gors
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gors

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
209
66
98
merhaba hanımlar, fena halde yardımınıza ihtiyacım var. adetimden 21 gün sonra (yeni adet günüme 10 gün kala) eşimle ilişkiye girdikten sonra adet kanaması gibi kanamam oldu. birkaç gün sürdü. bu durumla karşılaşan var mı, nasıl bir yol izlemeliyim. bittiğinden emin olur olmaz doktora gideceğim. ama böyle bir tecrübe yaşayan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.

Boyle anormallikler bende yasiyorum yakin zamanda gidecegim fakat polip,myom vs gibi seyler vikiyor belki pco ..bu bulgularla yola cikildiginda cok fazla rahatsizlik yuksek ihtimal..ben kendi adima cok umutlu degilim

ınsallah cok korkulacak bıısey yoktur gecmıs olsun ama zaman azmana olabılyorr uzulmeyın doktıora gıdın

sevgılerrlee arkadasımm ıyı haberlerını beklıyoruzz

Boyle anormallikler bende yasiyorum yakin zamanda gidecegim fakat polip,myom vs gibi seyler vikiyor belki pco ..bu bulgularla yola cikildiginda cok fazla rahatsizlik yuksek ihtimal..ben kendi adima cok umutlu degilim
İnternette çok kötü şeyler yazıyor açıkçası çok korktum. Siz doktora gittiniz mi? Haftaya gidiyorum ben...

Back