• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil YARDIM! ikiz gebelik ve sırt ağrısı :(

SUDENAZ222

evli,mutlu,ikiz çocuklu
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
6.490
36
358
40
Muğla
merhaba arkadaşlar...

23 haftalık ikiz gebeyim..çok şkür gebeliğim sağlıklı ilerliyor..fakat 1 haftadır çektiğim bir sırt ağrısı varki tarifi olamaz yani...belim ağrımıyor ama sırtımın sol ortasındaki kemikler etlerime batıyor sanki ve malesef 1 haftadır beni yatağa bağladı...sadece tam düz sırtüstü yattığım zaman geçiyor..kalkmamla beraber yeniden başlıyor..oturarak bile yatamıyorum..sabah kalkıyorum kahvaltıyı hazırlayana kadar iyi sonra o kahvaltıyı yapmak işkence...hiç bir yere çıkamıyorum yürüyemiyorum...aniden geldiğinde kendimi yerlere atasım geliyor...doktor yapcak bişey yok diyor..fakat sizlerden yaşayanlar buna bir çözüm bulduysa lütfen yardımcı olsun...

bende zaman zaman çekiyorum bel ağrısıyla sırt ağrısını.
dinlenince geçiyor uyuyup kalıyorum zaten ağrıdan ayağa kaldırmıyor.
ama bende çok sık olmuyor. haftada bir ya da iki kez filan oluyor.
dinlen, uyu ve ayakta çok dolaşıp iş yapma derim.. başka çözümü var mı bende bilmiyorum

bende zaman zaman çekiyorum bel ağrısıyla sırt ağrısını.
dinlenince geçiyor uyuyup kalıyorum zaten ağrıdan ayağa kaldırmıyor.
ama bende çok sık olmuyor. haftada bir ya da iki kez filan oluyor.
dinlen, uyu ve ayakta çok dolaşıp iş yapma derim.. başka çözümü var mı bende bilmiyorum

sağol canım ama seninde daha yeni başlıyor çünkü benimde önceden ara ara oluyodu sadece hiç şikayetim yoktu..ama son bir haftadır yaşadığım ne yaparsan yap istediğin kadar dinlen ayağa kalktığında 10dkk iyisin,sonra yine başlıyor yine yat...iş yapmayıda geçtim yürüyüşte yapamıyorum..daha doğrusu ev den çıkamıyorum korkudan ..

merhaba arkadaşlar...

23 haftalık ikiz gebeyim..çok şkür gebeliğim sağlıklı ilerliyor..fakat 1 haftadır çektiğim bir sırt ağrısı varki tarifi olamaz yani...belim ağrımıyor ama sırtımın sol ortasındaki kemikler etlerime batıyor sanki ve malesef 1 haftadır beni yatağa bağladı...sadece tam düz sırtüstü yattığım zaman geçiyor..kalkmamla beraber yeniden başlıyor..oturarak bile yatamıyorum..sabah kalkıyorum kahvaltıyı hazırlayana kadar iyi sonra o kahvaltıyı yapmak işkence...hiç bir yere çıkamıyorum yürüyemiyorum...aniden geldiğinde kendimi yerlere atasım geliyor...doktor yapcak bişey yok diyor..fakat sizlerden yaşayanlar buna bir çözüm bulduysa lütfen yardımcı olsun...
İyi akşamlar konuşmayı başlatalı çok uzun süre olmuş ama yazıyı sanki ben yazmışım 23 haftalık ikiz hamileğim 2 haftadır sizin şu yazDıklarınız aynısını yaşıyorum sizin sonrasında ne zaman geçti şikayetleriniz hatırlıyormusunuz

Ben youtubedan anneee tv diye Ceyda Duvencinin hamilelik yogasini izledim bi izleyin derim. Belki faydasi olur. Ordaki kadin ustad ve cok tatli anlatiyor. Bel icin de bi hareket var.

Back