Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Acil Yardım (idrarda kan)

anaksunamoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
516
3
41
Arkadaşlar ben 1 ay kadar önce sol böbrekte sızlama ve sol bacakta kasılma,ağrı şikayetleriyle ikamet ettiğim ilçedeki devlet hastanesi üroloji polikliniğine başvurdum.Burada kan,idrar ve böbrek filmleri istendi.Hepsini yaptırdım.Dr. sol tarafda idrar kanalında taş olabilir dedi.Renkli ilaçlı film çekilecek dedi.Yine 1 hafta sonra kasıklarda ağrı şikayetiyle acile gittim.Acil DR.da ilaç yazdı.Daha önce yaptırdığım tetkiklere baktı.İdrar tahlillindeki ERİTROSİT oranına dikkat çekti ve hiç vakit kaybetmeden muayne olmamı söyledi.Bunun üzerine ben İstanbula geldim.Burada GATAda üroloji uzmanına muayne oldum.Ordada tekrardan kan,idrar,film ve ultrasona baktılar.Dr. aynı şekilde ufak bir taşdan şüphe ettiğini ve hafifde bir kanamam olduğunu söyledi.İlaçlı film istediğini söyledi.Burada da 2 hafta sonraya film için gün verince hastane özelde çektirmeye karar verdim.Özel bir hastanede tekrar muayne oldum.Dr ilaçlı filme gerek kalmadığını,ilaçlı filmin çok eski bir uygulama olduğunu tomografidede sonuca ulaşabileceğini söyledi ve aynı gün idrara sıkışık olarak tomografiyi çekti.Sonuçta bişey olmadığını ve rahat olmam gerektiğini söyledi.Ben tabi GATAda muayne olduğum DR.a tekrar göstereyim dedim.Bugün GATAya gittim.Beni hata etmişim gibi düşünmeme neden oldu.Tomografi çekti özel hastane deyince iyi yapmışlar ellerine sağlık dedi alaycı bir tonla.Sonrada bişey yok ilaç için geçer dedi.Bana yardım edin lütfen.Eğer bişey yoksa idrarda niye kan görünüyor ve tomografi ilaçlı filmden iyimidir?

X