- 23 Temmuz 2024
- 13
- 11
- 3
- 26
Sonucun neydi acabaPaylaşırım canım mutlaka
12. Gün kan sonucum 1871Sonucun neydi acaba
Çok iyi çıkmış son adet tarihin neydi peki12. Gün kan sonucum 1871ikinciye tekrarlamadim canim
Temmuz 9 akşamı geldi, 10 da söküldü adetim estrofem başladımÇok iyi çıkmış son adet tarihin neydi peki
Hayır görmedim hemşire 15 gün sonra gel dedi kese görmeye belki kalp atışını da görürsün dedi dünDediğin gibi 4 haftalıksın canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin tez zamanda inşallah keseyi gördün değil mi
Hayırlısı olsun benimde 5hafta 6 günlük dün gittim ama kalp atışları için çok erken dedi 2 hafta sonra gel dediHayır görmedim hemşire 15 gün sonra gel dedi kese görmeye belki kalp atışını da görürsün dedi dün
Anladım canım bende bilmiyorum duyar miyim duymaz miyim 2 hafta sonra hayırlısı olsunHayırlısı olsun benimde 5hafta 6 günlük dün gittim ama kalp atışları için çok erken dedi 2 hafta sonra gel dedi
Kalp atışı duyduğun zaman buraya yaz canımAnladım canım bende bilmiyorum duyar miyim duymaz miyim 2 hafta sonra hayırlısı olsun
Kaç mm çıktı keseniz?Kızlar hamileyimmmmm kanda beta hcg 2621 çıktı 4+4 haftalık hamileyim kese de göründü kalp atışını beklicez artık çok şükür çok mutluyum darısı tüm isteyenlerin başına
Valla o kadarını bilmiyorum söylemedi doktor bir şeyKaç mm çıktı keseniz?
Verdiği ultrason kağıdında yazarValla o kadarını bilmiyorum söylemedi doktor bir şey
0.64 gibi bir şey yazıyor eğer o ise ben çok bilmiyorum kusura bakmayın ilk hamileliğimVerdiği ultrason kağıdında yazar
Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?