Fena halde hamilesiniz. Neden korkuyorsunuz?Kizlar acil doner misiniz 7 gun regl gecikti goguslerde hassasiyet var kasiklarim da agri hamilemiyim acaba ama doktorum sol tüpümun kapalı olduğunu enfeksiyon olduğunu ameliyat olmazsam olmayacağını söyledi test yaptim cift çizgi siz ne düşünüyorsunuz çok korkuyorum 2 yıllık evliyim kan testi verdim beta hcg 1309 cikti
Galiba enfeksiyon dolayısıyla endişelisiniz. En yakın zamanda bir kadın doğum uzmanına randevu alıp ona danışmanız daha isabetli olur. Insallah sağlıkla, hayırlısıyla tamamlarsınız. Bir de size söylemediler mi zaten hamile olduğunuzu? Testler zaten bariz pozitif, yani hamilesiniz.Kizlar acil doner misiniz 7 gun regl gecikti goguslerde hassasiyet var kasiklarim da agri hamilemiyim acaba ama doktorum sol tüpümun kapalı olduğunu enfeksiyon olduğunu ameliyat olmazsam olmayacağını söyledi test yaptim cift çizgi siz ne düşünüyorsunuz çok korkuyorum 2 yıllık evliyim kan testi verdim beta hcg 1309 cikti
Tupum kapali bir de enfeksiyon var ondan dolayı korkuyorum hastaneye gittim 4 haftalik dediler inşallah sağlıklı bir şekilde olurFena halde hamilesiniz. Neden korkuyorsunuz?
İnşallah sağlıkla gelsinTupum kapali bir de enfeksiyon var ondan dolayı korkuyorum hastaneye gittim 4 haftalik dediler inşallah sağlıklı bir şekilde olur
Ben 2 gün kala çift çizgi gördüm ama o bile erken olabiliyor en iyisi adetin geciktiği gün yapmakKızlar yardımcı olurmusunuz, evliyim 25 Eylül'de regl oldum 5. Gün bitti, günleri değerlendirdik reglime 7 gün var ama iki gündür beyaz akıntım ve regl olcakmış gibi aprım oldu ne zaman test yapıyım yada böyle olup gebelik öğrenen varmı
Belirtilerinin nelerdi peki? Reglim günümü bekliyim ozmanaBen 2 gün kala çift çizgi gördüm ama o bile erken olabiliyor en iyisi adetin geciktiği gün yapmak
Halsizlik uyku hali dışında pek belirtim yoktu :)Belirtilerinin nelerdi peki? Reglim günümü bekliyim ozmana
Yani akıntım oldu 3 gündür, ve regl ağrısı var bende , 6 gün var beklicem artıkHalsizlik uyku hali dışında pek belirtim yoktu :)
13 haftalık hamileyim baştan beri hep var enfeksiyon korkma bir şey olmazTupum kapali bir de enfeksiyon var ondan dolayı korkuyorum hastaneye gittim 4 haftalik dediler inşallah sağlıklı bir şekilde olur
Kızlar ya bana yardımcı olun lütfen kafayı yicem, şimdi ben 3 gün önce test yaptım çok net belli silik pozitif çıktı dün kan verdim negatif ama normalde regl ime yakın karın ağrım olur ve sabahında regl olurum fakat ben regl ağrımı 5 gün önce falan yaşadım ama olmadım, ve bi kaç gündür acayip derece kasıklarım yani rahim bölgemde ağrılarım var ve artık şiddetle meye başladı kan ve idrar testini tekrarlamalımıyım lütfen yardımcı olun ayrıca doktorum folik asite başla demişti hangi marka kullanmalıyım13 haftalık hamileyim baştan beri hep var enfeksiyon korkma bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?