Kizlar acil doner misiniz 7 gun regl gecikti goguslerde hassasiyet var kasiklarim da agri hamilemiyim acaba ama doktorum sol tüpümun kapalı olduğunu enfeksiyon olduğunu ameliyat olmazsam olmayacağını söyledi test yaptim cift çizgi siz ne düşünüyorsunuz çok korkuyorum 2 yıllık evliyim kan testi verdim beta hcg 1309 cikti
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acil yardım hamilemiyim çok korkuyorum
- Konu Sahibi muhem
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Haziran 2021
- 135
- 32
- 48
- 27
- 18 Aralık 2018
- 2.503
- 8.737
- 158
- 24 Temmuz 2023
- 1.694
- 4.385
- 53
Fena halde hamilesiniz. Neden korkuyorsunuz?Kizlar acil doner misiniz 7 gun regl gecikti goguslerde hassasiyet var kasiklarim da agri hamilemiyim acaba ama doktorum sol tüpümun kapalı olduğunu enfeksiyon olduğunu ameliyat olmazsam olmayacağını söyledi test yaptim cift çizgi siz ne düşünüyorsunuz çok korkuyorum 2 yıllık evliyim kan testi verdim beta hcg 1309 cikti
tavsankulak_17
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Ekim 2023
- 1.681
- 1.402
- 48
Galiba enfeksiyon dolayısıyla endişelisiniz. En yakın zamanda bir kadın doğum uzmanına randevu alıp ona danışmanız daha isabetli olur. Insallah sağlıkla, hayırlısıyla tamamlarsınız. Bir de size söylemediler mi zaten hamile olduğunuzu? Testler zaten bariz pozitif, yani hamilesiniz.Kizlar acil doner misiniz 7 gun regl gecikti goguslerde hassasiyet var kasiklarim da agri hamilemiyim acaba ama doktorum sol tüpümun kapalı olduğunu enfeksiyon olduğunu ameliyat olmazsam olmayacağını söyledi test yaptim cift çizgi siz ne düşünüyorsunuz çok korkuyorum 2 yıllık evliyim kan testi verdim beta hcg 1309 cikti
Tupum kapali bir de enfeksiyon var ondan dolayı korkuyorum hastaneye gittim 4 haftalik dediler inşallah sağlıklı bir şekilde olurFena halde hamilesiniz. Neden korkuyorsunuz?
- 24 Temmuz 2023
- 1.694
- 4.385
- 53
İnşallah sağlıkla gelsinTupum kapali bir de enfeksiyon var ondan dolayı korkuyorum hastaneye gittim 4 haftalik dediler inşallah sağlıklı bir şekilde olur
- 17 Ekim 2023
- 271
- 265
- 23
- 32
Ben 2 gün kala çift çizgi gördüm ama o bile erken olabiliyor en iyisi adetin geciktiği gün yapmakKızlar yardımcı olurmusunuz, evliyim 25 Eylül'de regl oldum 5. Gün bitti, günleri değerlendirdik reglime 7 gün var ama iki gündür beyaz akıntım ve regl olcakmış gibi aprım oldu ne zaman test yapıyım yada böyle olup gebelik öğrenen varmı
Belirtilerinin nelerdi peki? Reglim günümü bekliyim ozmanaBen 2 gün kala çift çizgi gördüm ama o bile erken olabiliyor en iyisi adetin geciktiği gün yapmak
- 17 Ekim 2023
- 271
- 265
- 23
- 32
Halsizlik uyku hali dışında pek belirtim yoktu :)Belirtilerinin nelerdi peki? Reglim günümü bekliyim ozmana
Yani akıntım oldu 3 gündür, ve regl ağrısı var bende , 6 gün var beklicem artıkHalsizlik uyku hali dışında pek belirtim yoktu :)
Ben adetime 8 gün kala öğrendim daha erken yapsam çıkarmış hatta. Ama ben adetten hemen sonra hamile kaldım muhtemelen. İlk test yaptığım gün 64 tü değerim adet günümden 2 gün önce tekrar kan testi yaptırdım 883 tü adetim 1 gün geçtikten sonra da keseyi gördüm çok şükür şimdi de kalp atışını duymayı bekliyorum
13 haftalık hamileyim baştan beri hep var enfeksiyon korkma bir şey olmazTupum kapali bir de enfeksiyon var ondan dolayı korkuyorum hastaneye gittim 4 haftalik dediler inşallah sağlıklı bir şekilde olur
Kızlar ya bana yardımcı olun lütfen kafayı yicem, şimdi ben 3 gün önce test yaptım çok net belli silik pozitif çıktı dün kan verdim negatif ama normalde regl ime yakın karın ağrım olur ve sabahında regl olurum fakat ben regl ağrımı 5 gün önce falan yaşadım ama olmadım, ve bi kaç gündür acayip derece kasıklarım yani rahim bölgemde ağrılarım var ve artık şiddetle meye başladı kan ve idrar testini tekrarlamalımıyım lütfen yardımcı olun ayrıca doktorum folik asite başla demişti hangi marka kullanmalıyım13 haftalık hamileyim baştan beri hep var enfeksiyon korkma bir şey olmaz