Ben 1 hafta boyunca sabah akşam diş ağrısı çektim 2 tane dolgulu dişim içten apse yapmış artık dayanamaz hale geldim gitmedik doktor hastane bırakmadım sabahlara kadar doktor aradık kimse sorumluluk alıp bişe yapmıyo en son bi doktor buldum Allah razı olsun o doktordan ben yaparım dedi 2 tanesini de temizledi çürüğü kanal tedavisi açtı tabi uyuşturdu ve geçicu dolgu yaptı dogum sonrasî tekrardan gidip yaptıracam sende yaptırırsan bi sorun olmaz bi tek çektirmek tehlikeli demişti doktor bebeğin düşmesine neden olur demişti
kaçıncı haftada yaşamıştın bunları canım? bana birkaç dr. yaparım demişti ama tabi 3 hafta önce sormuştum.
27 haftalıktı cnm tehlikeli hafta denmişti ama benim doktorum izin vermişti yinede hiç bi dişçi yapmadı
benim de 27. haftaooff
Doktorun ne diyo peki izin veriyo mu
başka kimse yok mu???
Ben bu hafta dolgu yaptırdım, uyusturmadan ama. Doktoruna sorduğumda dişin apse yapması bebek için tehlikeli dedi ve yaptırmamış gerektiğini söyleyince ben de yaptırdım. Bence dişin apse yapmadan yaptır,ilerlerse daha kotu.Herkese merhaba,
27 haftalık hamileyim ve dişime dolgu yaptırmak istiyorum, anestezi yaptırmadan da olabilirim, bir yapıştırıcıyla madde yapıştırılacak sonra mavi ışın veren aletle pekiştirilecek. yaptıran var mı? ya da bu konuda fikri olan.
Çürük ön dişimde olduğu için çok rahatsız ediyor, arasına devamlı bir şeyler giriyor, doğumu beklesem ddaha da ilerleyecek.
Ama bir yandan da içim rahat etmiyor.
Önerilerinizi bekliyorum, muckss.