Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm kaç günün geçiyor bide foto atarmısınKızlar merhaba evde hızlı hamilelik testi yaptım. 5 dk sonra t harfinin altında biraz silik pembe çizgi çıktı. Acaba iki çizginin biri silik olunca pozitif sonuç mu lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Hayırlı olsun cnm bnde ilk bebeğimi adetime 4 gün filan varken ögrenmiştim silik çıkmıştıBat a 5 gün var canım
Bu kadar Zaman varken silik çizgi çıktıysa çok yüksek ihtimalle hamilesiniz. İdrar testleri bazen yanıltabiliyor ama. İsterseniz kan testi yaptırınBat a 5 gün var canım
Bu kadar Zaman varken silik çizgi çıktıysa çok yüksek ihtimalle hamilesiniz. İdrar testleri bazen yanıltabiliyor ama. İsterseniz kan testi yaptırın
Tabi ki atma ilk testini BN bir düşük yaptım onunda ilk testi duruyor. Şimdiki bebegiminde testi duruyor güzel bi anı ilerde çocuklarımıza gösteririz :)
Bişey deil cnm hayırlı olsun tekrar Allah sagsaglim kucagınada almayı nasip etsin inşanlah hepimize nasip eder darısıda tüm isteyenlere olsun:) beni cesaretlendirdiniz çok teşekkür ederim test yaptığında haber ederim :
Evt çok güzel bi duygu gerçekten :)İnşallah hamileymiş. Eşimden habersiz yaptım testi soylemicem.olursa ona sürpriz yaparım. Allah a şükürler olsun bunun olacağı ihtimali bile mutluluk verici. Olmasa da hayırlısı :)
4 -5 gün var canım inşallah :)Hayırlı olsun hamilesin bence bende de öyle çıkmıştı kan testinde pozitif çıktı bat A kaç gün var