Gebeliğe Hazırlık Acil yardım. Hamile miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

byt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2017
42
7
32
Merhaba arkadaşlar. 3 aylık evliyim. Adet günüm normalde bugün. İki gün önce evde idrarda gebelik testi yaptım 3'ü de pozitif çıktı. Kanda beta hcg baktırdım 17.7 çıktı. Bugün tekrardan kanda beta hcg baktırdım. 25.7 çıktı. Doktorumla görüştüm daha çok erken 1 hafta daha beklememi söyledi sadece. Acaba hamile miyim? Hamileliğin çoğu belirtileri de vücudumda mevcut.

Eklentiler

• IMG_9834.JPG
    40,1 KB · Görüntüleme: 217
  • IMG_9843.JPG
    18,2 KB · Görüntüleme: 206
Evet canim umitlendirmekte istemem ama büyük ihtimalle hamilesin benim lekelenmem olmuştu 3 gun once testte 0.01 çıktı bugünde regl oldum

Merhaba arkadaşlar benim adet günüm geldi çok az da kan geldi durdu ertesi gün tekrar çok az anlamadım benim çok düzenliydi pıhtı şeklinde gelirdi hamilemiyim acaba

Merhaba arkadaşar adet günüm 5 gün gecikti dün idrar testi yaptım negatif yanlış olma ihtimali varmı beklemelimiyim sizce aynı durumu yaşayan varmı?

Merhaba arkadaşar adet günüm 5 gün gecikti dün idrar testi yaptım negatif yanlış olma ihtimali varmı beklemelimiyim sizce aynı durumu yaşayan varmı?
Canım kan testi yaptır. En sağlıklısı. Başka nedenlerle de gecikmiş olabilir.

Ben kimyasal gebelik geçirmişim 2 gün önce kanamam başladı test yaptım değerim düştü vajinal muayne oldum hiçbir şey yokmuş kalınlaşma kalmış onu da kanla atıcağımı söylediler.

Üzüldüm canım inş kisa sürede daha iyi ve daha sağlıklı bir gebelik yaşarsın

Merhaba naptunız acaba, hamile misiniz. Benimde 3.günüm bugün hala olmadım. İnşallah da olmam

Ben de ayni durumu yasadim 2 gun regl olmadim sonra parcaciklar seklinde vücudum atti 2 gundur kanamam devam ediyor

Canım ben 4 haftalık hamileymişim idrar testi yaptım 4 kere hepsi negatif çıktı 1 hafta sonra doktora gittiğimde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim eğer sonuç negatifse seni ümitlendirmek istemem ama bende öyle olmuştu okuyunca paylaşmak istedim inşallah gönlünce olur ☺

merhabalar mesajınızı görünce yazmak istedim, bugün gecikmenin 5.günü.benimde idrar testinde negatif çıktı. Bazı belirtileri de yaşıyorum. Ama gerçek mi psikolojik mi inanın bilmiyorum iyorum. Siz idrar testlerini ne zaman yapmıştınız negatif çıkm anlatır mısınız, rica etsem

İnşallah hamilesindir canım bende her ay bir ümit bekliyorum. Benimde adet günüm yarın ama hamilelikle ilgili hiç bir belirtim yok sanırım bu ayda olmadı

İnşallah canım hayırlısıyla hepimiz bu duyguyu yaşayalım bi an önce. Hiç test yaptın mı
Her ay mutlaka 3 4 gün gecikiyor test alıyorum yapıyorum negatif ertesi günde kanamam başlıyor. Eğer dayanabilirsem bu ay test yapmayacağım çok üzülüyorum sonra

Benim kızım şuan dokuz aylık geçen sene ekim ayının sonunda adetimin gecikmesi hafif kasık sancısı koku hassasiyeti ve içimdeki histten dolayı hamile olduğumu düşündüm ve test yaptım negatif çıktı sonra bir kaç gün sonra tekrar yaptım yine aynı çıktı yine yine derken 1 2 3 gün aralıklarla 4 tane test yapttım hepsinin sonucu dediğim gibi negatifti daha sonra kasımda sancıdan dolayı rahatsız oldum ve doktora gittim altta muayene etti ve 5 haftalık gebe olduğumu söyledi doktora testte neden çıkmadığını sorduğumda bazı kadınların idrar testinde belli olmuyo dedi bu şekilde yani ... ☺

Çok teşekkür ederim, inşalllah benimki de öyle olur

Canm dr lar keseyi gormeden pek hamilesin demezler.tebrikler hamilesin 2500 oluncada kese gozukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…