Evet canim umitlendirmekte istemem ama büyük ihtimalle hamilesin benim lekelenmem olmuştu 3 gun once testte 0.01 çıktı bugünde regl oldumMerhaba arkadaşlar. 3 aylık evliyim. Adet günüm normalde bugün. İki gün önce evde idrarda gebelik testi yaptım 3'ü de pozitif çıktı. Kanda beta hcg baktırdım 17.7 çıktı. Bugün tekrardan kanda beta hcg baktırdım. 25.7 çıktı. Doktorumla görüştüm daha çok erken 1 hafta daha beklememi söyledi sadece. Acaba hamile miyim? Hamileliğin çoğu belirtileri de vücudumda mevcut.
Canım kan testi yaptır. En sağlıklısı. Başka nedenlerle de gecikmiş olabilir.Merhaba arkadaşar adet günüm 5 gün gecikti dün idrar testi yaptım negatif yanlış olma ihtimali varmı beklemelimiyim sizce aynı durumu yaşayan varmı?
Canım lekelenmen nasıl olduEvet canim umitlendirmekte istemem ama büyük ihtimalle hamilesin benim lekelenmem olmuştu 3 gun once testte 0.01 çıktı bugünde regl oldum
Merhaba naptunız acaba, hamile misiniz. Benimde 3.günüm bugün hala olmadım. İnşallah da olmamMerhaba arkadaşar adet günüm 5 gün gecikti dün idrar testi yaptım negatif yanlış olma ihtimali varmı beklemelimiyim sizce aynı durumu yaşayan varmı?
Canım ben 4 haftalık hamileymişim idrar testi yaptım 4 kere hepsi negatif çıktı 1 hafta sonra doktora gittiğimde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim eğer sonuç negatifse seni ümitlendirmek istemem ama bende öyle olmuştu okuyunca paylaşmak istedim inşallah gönlünce olur ☺Merhaba arkadaşar adet günüm 5 gün gecikti dün idrar testi yaptım negatif yanlış olma ihtimali varmı beklemelimiyim sizce aynı durumu yaşayan varmı?
merhabalar mesajınızı görünce yazmak istedim, bugün gecikmenin 5.günü.benimde idrar testinde negatif çıktı. Bazı belirtileri de yaşıyorum. Ama gerçek mi psikolojik mi inanın bilmiyorum iyorum. Siz idrar testlerini ne zaman yapmıştınız negatif çıkm anlatır mısınız, rica etsemCanım ben 4 haftalık hamileymişim idrar testi yaptım 4 kere hepsi negatif çıktı 1 hafta sonra doktora gittiğimde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim eğer sonuç negatifse seni ümitlendirmek istemem ama bende öyle olmuştu okuyunca paylaşmak istedim inşallah gönlünce olur ☺
İnşallah hamilesindir canım bende her ay bir ümit bekliyorum. Benimde adet günüm yarın ama hamilelikle ilgili hiç bir belirtim yok sanırım bu ayda olmadımerhabalar mesajınızı görünce yazmak istedim, bugün gecikmenin 5.günü.benimde idrar testinde negatif çıktı. Bazı belirtileri de yaşıyorum. Ama gerçek mi psikolojik mi inanın bilmiyorum iyorum. Siz idrar testlerini ne zaman yapmıştınız negatif çıkm anlatır mısınız, rica etsem
İnşallah canım hayırlısıyla hepimiz bu duyguyu yaşayalım bi an önce. Hiç test yaptın mıİnşallah hamilesindir canım bende her ay bir ümit bekliyorum. Benimde adet günüm yarın ama hamilelikle ilgili hiç bir belirtim yok sanırım bu ayda olmadı
Her ay mutlaka 3 4 gün gecikiyor test alıyorum yapıyorum negatifİnşallah canım hayırlısıyla hepimiz bu duyguyu yaşayalım bi an önce. Hiç test yaptın mı
Benim kızım şuan dokuz aylık geçen sene ekim ayının sonunda adetimin gecikmesi hafif kasık sancısı koku hassasiyeti ve içimdeki histten dolayı hamile olduğumu düşündüm ve test yaptım negatif çıktı sonra bir kaç gün sonra tekrar yaptım yine aynı çıktı yine yine derken 1 2 3 gün aralıklarla 4 tane test yapttım hepsinin sonucu dediğim gibi negatifti daha sonra kasımda sancıdan dolayı rahatsız oldum ve doktora gittim altta muayene etti ve 5 haftalık gebe olduğumu söyledi doktora testte neden çıkmadığını sorduğumda bazı kadınların idrar testinde belli olmuyo dedi bu şekilde yani ... ☺merhabalar mesajınızı görünce yazmak istedim, bugün gecikmenin 5.günü.benimde idrar testinde negatif çıktı. Bazı belirtileri de yaşıyorum. Ama gerçek mi psikolojik mi inanın bilmiyorum iyorum. Siz idrar testlerini ne zaman yapmıştınız negatif çıkm anlatır mısınız, rica etsem
Çok teşekkür ederim, inşalllah benimki de öyle olurBenim kızım şuan dokuz aylık geçen sene ekim ayının sonunda adetimin gecikmesi hafif kasık sancısı koku hassasiyeti ve içimdeki histten dolayı hamile olduğumu düşündüm ve test yaptım negatif çıktı sonra bir kaç gün sonra tekrar yaptım yine aynı çıktı yine yine derken 1 2 3 gün aralıklarla 4 tane test yapttım hepsinin sonucu dediğim gibi negatifti daha sonra kasımda sancıdan dolayı rahatsız oldum ve doktora gittim altta muayene etti ve 5 haftalık gebe olduğumu söyledi doktora testte neden çıkmadığını sorduğumda bazı kadınların idrar testinde belli olmuyo dedi bu şekilde yani ... ☺
Canm dr lar keseyi gormeden pek hamilesin demezler.tebrikler hamilesinMerhaba arkadaşlar. 3 aylık evliyim. Adet günüm normalde bugün. İki gün önce evde idrarda gebelik testi yaptım 3'ü de pozitif çıktı. Kanda beta hcg baktırdım 17.7 çıktı. Bugün tekrardan kanda beta hcg baktırdım. 25.7 çıktı. Doktorumla görüştüm daha çok erken 1 hafta daha beklememi söyledi sadece. Acaba hamile miyim? Hamileliğin çoğu belirtileri de vücudumda mevcut.