Acil Yardım!!! Göğüslerim alerji oldu :((

ELALI

biriciğim, canım kızım...
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
7.031
19
Kızlar 2 göğsümün etrafıda kıpkırmızı ve nokta nokta çok kaşınıyo :KK43:( hatta göğsüme dokunduktan sonra gözümün altınada dokunmuşum orasıda kırmızı ve kaşınıyo :KK43:(
korkuyorum yaa kızım emiyo bişey olur mu? onunda yüzünde ufak ufak sivilce gibi pütürler var, ama bu kırmızılıklardan öncede oluyodu onda, pazartesi doktora gittiğimde sorcam doktora, siz böle bi durumla karşılaştınız mı? ne yapsam fikri olan var mı???
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım bende emzırıyorum.benımkıde aynı hiç bişey olmaz korkma..2 gune bır ıık dus al iyi gelıyo.artı kırmızı noktaları sıkma kesınlıkle..kasınmasıda emdıkten sonra degılmi?benımkı emdıkten sonra kasınıyo gecıyo ovalıyorum goguslerımı napim :KK70:

canım benimde aynen öle oluyordu hatta oglumun yüzünde de de dediğin gibi pütürcükler olustu korktum ben de ama doktor normal dedi yüzü için göğsüm içinse careyi ben kendim buldum sanırım kullndıgım göğüspedinden kaynaklandı bebedorunkini kullanıyordun ii gelmedi deiştirdim şimdi gecti..sen kullnıyormusun göğüs pedi bı deiştirbakalım..

canım bende emzırıyorum.benımkıde aynı hiç bişey olmaz korkma..2 gune bır ıık dus al iyi gelıyo.artı kırmızı noktaları sıkma kesınlıkle..kasınmasıda emdıkten sonra degılmi?benımkı emdıkten sonra kasınıyo gecıyo ovalıyorum goguslerımı napim :KK70:

cnm kaşıntı azaldı gibi ama kırmızılıklar hala duruyor, emzirdikten sonrada göğüs uclarım acıyomafoldumben
bende ovalıyorum napim yaa, ucları acıyıncada ufak ufak kaşıyom:kedi:

canım benimde aynen öle oluyordu hatta oglumun yüzünde de de dediğin gibi pütürcükler olustu korktum ben de ama doktor normal dedi yüzü için göğsüm içinse careyi ben kendim buldum sanırım kullndıgım göğüspedinden kaynaklandı bebedorunkini kullanıyordun ii gelmedi deiştirdim şimdi gecti..sen kullnıyormusun göğüs pedi bı deiştirbakalım..

aaaa bende bebedorun göğüs pedini kullanıyorum, hatta eşim demiştiki o pedin geldiği yerlerde kırmızılık var demişti, gerçi ben çok sık değiştiriyorum ama genede yaparmı kikafamçokkarıştı
sen şimdi ne aldın cnm olmassa bende başka marka alayım:kedi:

X