Acil yardım gerek

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Merhaba 6 aylık bebeğim var gece bir kez uyanır geri uyurdu 3 4 gündür sürekli dönmeyi öğrendi iyice kavradı yani ogreneli baya olduda bu ara usta oldu ve sürekli yatağında sırt ustunden yüz üstüne dönüyor duzelemedigi için sinirlenip kendini ayakalriyla attırıp ilerlemeye çalışıyor uykusu açılıyor ağlıyor ve tekrar uyuyamiyor ..
Dişleri de kaşınıyor sanrm ama asıl sorun sürekli dönmesi ... Hamak beşiği var ona alıp sallıyorum onda bile sallarken donmeeye çalışıyor tutunup kalkmaya çalışıyor .. saat başı sürekli uyanmakta kafamın her tarafı ayrı zonkluyr uykusuzluktan ölmek üzereyim . Böyle olan oldumu bu dönem ? Karnida aç olmuyor uyaniigina çünkü emmek istemiyor mamada içmiyor hepsini teklif ediyorum istemiyor .. iştah şükür yerinde herşey yolunda tek sıkıntımız bu napabkrm??

Gece yer yatağı yaparsanız en azından siz daha rahat uyuyabilirsiniz Allah korusun yataktan düşebilir başıma geldi 1 kere ve artık daha temkinliyim

Evde kedi var ondan yapamıyorum sepet beşik besigm baya yüksek büyüyen beşik alacağım ona taşınmayı bekliyorum
Anladim. Yeni yeni keşfediyo bunları yapması normal. Yatağınızı diğer türlü kullanabilirsiniz en azından cocuk alışana kadar ben bi süre böyle yapmıştım kafamızı başlığa değilde ayaklarımız sarsacak şekilde uyumuştuk cocuk o zman daha güvende oluyo ve sizde daha iyi uyumuş oluyosunuz

5.ayimiza girdik . Ben bebegimin sag sola donmeye basladigi gun, besikten alip sert bir zeminde reflu yataginda yatirdim.etrafinada yastikla destekledim dondugunde ettiginde dusmesin diye. Besigimiz biraz kucuk oldugu ocin boyle bor cozum buldum. Sallaniyor cunku besik her hareket ettiginde. Daha da rahatsiz oluyordu. Uykusundan uyaniyordu. bir sey olur korkusundan.donem donem Anne sutu veya mama redde yasayabiliyor cocuklar.
Bizimkinin disi patlamak uzere.
Geceleri derin uyuyan bebegim bu aralar uyumuyor belki toplasan 3 saatlik uyku ile duruyorumdur. Bu gunlerimizde gecicek Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…