Yahu bir kasintidir haftalardir gitmedi. Bakiyorum pamukcuk tarzi olusumlar yok, akinti yok ama yakaklarin ic kismi asagi kismi acayip kasiniyor. Doktora gitmeye cekiniyorum , acip bakar mi ya?
Yahu bir kasintidir haftalardir gitmedi. Bakiyorum pamukcuk tarzi olusumlar yok, akinti yok ama yakaklarin ic kismi asagi kismi acayip kasiniyor. Doktora gitmeye cekiniyorum , acip bakar mi ya?
bende yaklaşık üç ay önce kaşıntıyla birlikte genital bölgede şişlik şikayetiyle gitmiştim..kaşıntıyı söledim önce reçete yazacaktı bakmadan ama şişme durumunu söleyince muayeneye karar verdi..bakacağını sanmam..evli misiniz?
zaten evli olmayanlara jinekolojik muayene yapılmaz .bakacağını sanmıyorum dediğim gibi ben kaşıntı şikayetimi söyleyince direkt ilaç yazıyodu doktor..korkma bakmaz cnm bakmaya kalkarsa istemediğini söylersin,se istemeden yapamaz..zaten bu kadın doğumcular da çok şart olmadıkça muayene etmeyi tercih etmiyolar bıkmışlar görmekten heralde..sen bi git doktora en iyisi kaşıntı çekme bilirim ne zordur..bi krem verir kurtulursun.zaten görünürde bişey olmadığını söylersin..
arkadaşım bende bi ara çok çektim bu kaşıntıdan.çok basit bi yöntemle kurtuldum.maydanoz suyu.valla 2 günde geçirdi o sıra akıntm vardı kötü kokulu o bile geçti.yarım bağ maydanozu saplarıyla çaydanlığa koy içine bide yarım limon at kaynat.kaynadıktan 5 dakika sonra akapat altını.ılıyınca iç.hem zayıflatıyo valla bütün içini temizliyo.bana iyi geldi inşallah sana da iyi gelir.allah şifa versin.