Gelinlik Modelleri acil yardım! gelinlik için geç kalmışım!!!

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
Merhaba kızlar...

2 ağustos ta nikahım var. moda tasarım mezunuyum, bu işlerin içinde olmuşlukla ilgili bir bıkkınlık sanırım hiiiiç gelinlik felan tasarlamam kendime hazır gelinlikçilere giderim dener istediğimi alır çıkarım diyordum. o yüzden böyle rahat rahat takılıyorum model fikrim bile yoktu.

bugun öylesine bir fiyat alalım felan diye bir kaç gelinlikçiye gittim. hepsi bana çok geç kaldığımı felan söylediler

hazır gelinlikçiler nerelerde vardır, öyle gidip deneyip alıp çıkabileceğim bilen var mı? istanbul avrupa yakasındayım, vaktim neredeyse hiç yok

Selam hiç geç değil koskoca 2 ay var. Ben düğüne 10 gün kala gelinlikçileri tekrar turladım bi. "Dikim istemiyorum yetişmez zaten" dediğim yerler bile yetişir yetişir 10 gün var dedi. Ben pendikteyim o yüzden yardımcı olamıcam yer konusunda ama içini ferah tut. Genelde çok önceden sipariş verildiği için gelinlikçiler az kalmış, geç kalmışsın vs diyorlar ama sıkıntı yok bence.

Bişey daha söyliyim. ben çarşamba günü gezmiştim gelinlikçileri. hazır satan biyerdeki kadın "bu gelinliği az önce ayırdık bu hafta sonu düğünü olan bi kız seçti" dedi. Gelinliği düğünden 5 gün alan da var yani :)

:)

bende öyle bir panik halinde geç kaldım diye bugun işi gücü bırakıp nişanlımı da koluma takıp gelinlikçilerin derdine düştüm. dediğin gibioldu, zaten kararsız değilimdir öyle. 2 3 gelinlikçi vitrinine baktım, gözüme kestirdiğim ilk gelinliği denedim ve aldım çıktım:)

kiralık istediğim için düğünden 1 hafta önce verecekler ancak, gerekli provalar vs yapıldı. rahatladım:)

Neye geç kalmıssınız onu da dediler mi saçma yani bende öyle alacam hatta son ay falan bakmayı dusunuyorum hazır alıcam insallah

fatihe git bak canım orda gelinlikçiler çoook ben düğüne 2 gün kala aldım gelinlik çünkü kaçmıştım

benim de 2 ağustosta düğünüm var bende almadım gelinliğimi canım rahat ol. nişanlığımı 4 gün önce almıştım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…