• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım gebelik

asyemurfa

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
336
810
18
26
Merhabalar kızlar lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun. 18 Haziran da 6+3 olan bebeğim düştü 23 kasım da tekrar gebe olduğu öğrendim. İlk testimde 58 çıktı beta hcg 7 gün sonra1 aralıkta ise 3452 çıktı doktor 5 hafta 4 günlük olduğunu dedi ama adet günüme göre 4 hafta 5 gündü o gün için bahsediorum. Doktor karın ultrasonda baktı kese var bebek gözükmüyor dedi çok fazla ağrım oluyor aniden kasıklarıma sanki adet olacağım gibi oluyor bel boşluğuma aniden ağrı saplanıyor çok korkuyorum boş gebelik mi doktor ise 2 hafta sonra gel dedi bana yardımcı olur musunuz

Merhaba canım bebek genelde 6.haftadan sonra kendini gösteriyo 8 haftaya kadar gözükmeme durumu bile olabilir. Ben 6.haftamda gitmeme rağmen doktor bebek gözükmüyor 10 gün takip edelim denildi. 10 gün sonra bebeğimin kalp atışını bile duydum ve hızla büyüyor maşallah. Biraz sabret 10 gün bekle bol bol su tüketmeye çalış

Back