Acil yardım Gebelik BAcak ağrısı

hilosloslos

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2023
29
13
32
Kızlar merhaba adetime 4 gün var sağ bacağımda aşırı dizime kadar inen et kesiği gibi aşırı ağrım var yani baldır kısımlarında ve yanlarda göğüs uçlarımda ellediğimde acı veren top gibi beze gibi şeyler oluştu onun dışında bir hafta öncede 3 gün süren kasık ağırlarım ve ishalim olmuştu. Neyse kızlar acil bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi bacak ağrısı bir belirti yüzündenmidir sizce böyle olan var mı çok rahatsız etti ilk defa böyle bir ağrı yaşadım.

gebelik olabilir adet döngünüz ne kadar sürüyor? yumurtlamadan yaklaşık 12 gün sonra önce kana sonra idrara yansıyor gebelik
Canım ben 27 günde bir oluyorum düzenlidir reglim 4 gün kaldı 2 gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı pekte güvenemedim belirtiler devam edince bugünde şiddetli bir bacak ağrısı yaşıyorum kalçadan dizlere kadar inen inanın anlamadım

27 günde bir adet görüyorsanız muhtemelen adet gecikmesinden sonra yansır teste. Tahmini olarak 14. gün yumurtluyor olsanız 14+1 gün çatlama 12 gün de döllenme süresi 15+12 idrara da yansıması 2 gün sürse adet gecikmesinin 2. günü netlik kazanır durumunuz. Benim de aynı böyle olmuştu ordan biliyorum:) yumurtlama gününe göre değişir tabii ama en sağlıklısı gecikme

Sizde bacak ağrısı olmuş muydu ay gerçekten yani pskolojik birşeyde değil ilginç birşey bu saat oldu uyutmadı maalesef. Bir kaç forumda bacak ağrısı gördüm biraz ilgimi çekti o yüzden birde pek ishal olan biri değilim yani hayatımda en fazla 2-3 kere olmuşumdur onada biraz şüphelendim 1 hafta önce oldu oda kasık bel ağrısıyla birlikte bakalım inşaallah hayırlısı nasip kardeşim teşekkür ederim

bende tek belirti sapsarı bi akıntı olmuştu ordan anlamıştım hamile olduğumu başka hiç bir belirti yaşamadım. cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde 3 aylıkken kalbinin durduğunu öğrendik kürtaj oldum maalesef. tam 1 sene oldu bu ay hamileyim sanırım adetim gecikeli 6. güne girdim. belim ağrıyor baya. yarına randevu aldım bakalım ne çıkcak:)

Çok üzüldüm canım inşaallah hamişsindir bir yandanda çok mutlu oldum adına umarım yarın güzel haberler alırsın Rabbim en doğru zamanı ayarlar hepimiz için

Arkadaşlar merhaba adetim 5 gün önce bitti ama belimde ağrı var göğüslerime ara ara giriyor ağrı ve üzerine yatınca çok acıyor sol kasığımda öyle bir ağrı var anlatamam ağrısı sol bacağıma iniyor tam ayağıma kadar ve ayağım çok sızlıyor sağ kalçam ağrıyor eşimle korunmuyoruz ve adet günümde yakı yaptırmıştım ondan sonra başladı bu söylediğim ağrılarım sizce hamile miyim lütfen bilenleriniz varsa yazabilir mi çok istiyorum inşallah nasip olur banada

Merhaba sonucu öğrendiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…