- 19 Aralık 2023
- 111
- 24
- 26
- Konu Sahibi turuncuemoji
Beta hcg 40 çıktı. Bu pozitif olduğunu mu söylüyor demekk acil cevap lütfem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün regl olmam gerekiyordu olmadım gidip kan verdimEvet canım ama daha çok yeni
Beta hcg 40 çıktı. Bu pozitif olduğunu mu söylüyor demekk acil cevap lütfem
Gözün aydin canım hayırlı olsun, çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBeta hcg 40 çıktı. Bu pozitif olduğunu mu söylüyor demekk acil cevap lütfem
Ne güzel ya böyle gebelik haberlerini görünce çok mutlu oluyorum Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah belirtileriniz neler acebaBeta hcg 40 çıktı. Bu pozitif olduğunu mu söylüyor demekk acil cevap lütfem
Ayyy gerçekten mi çok sevindim hayırlı uğurlu olsun, değerin kaç çıktı betaCanım bende bugün öğrendim bende hamileyim
Evet canım çok teşekkür ederim yaa malesef onu söylemedi benimde kafam ona takildi, e nabiza da hala düşmedi, kafam da deli sorular, sürekli bakıyorum ama aktarmadilar sonucuAyyy gerçekten mi çok sevindim hayırlı uğurlu olsun, değerin kaç çıktı beta
Hala öğrenemediniz mi. Bende yine kan verdim 2 günde bir verilmesi gerekiyor ya, sonuçları bekliyorumEvet canım çok teşekkür ederim yaa malesef onu söylemedi benimde kafam ona takildi, e nabiza da hala düşmedi, kafam da deli sorular, sürekli bakıyorum ama aktarmadilar sonucu
Bugünde 128,7 çıktı. Normal ilerliyor muHala öğrenemediniz mi. Bende yine kan verdim 2 günde bir verilmesi gerekiyor ya, sonuçları bekliyorum
Öğrendim canım 400 kusur çıktı, bende pazartesi günü gidicem kadin doguma, aile hekimi pek bir şey demediHala öğrenemediniz mi. Bende yine kan verdim 2 günde bir verilmesi gerekiyor ya, sonuçları bekliyorum
Yükselmiş canım, inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde ilerlerBugünde 128,7 çıktı. Normal ilerliyor mu
Bende yarın sabah için kadın doğuma randevu almıştım yarın sabah gidicem bakalımmÖğrendim canım 400 kusur çıktı, bende pazartesi günü gidicem kadin doguma, aile hekimi pek bir şey demedi
Hayırlı haberlerle inşallahBende yarın sabah için kadın doğuma randevu almıştım yarın sabah gidicem bakalımm
Canım haberlerini bekliyorum, nasıl çıktı degerlerinBende yarın sabah için kadın doğuma randevu almıştım yarın sabah gidicem bakalımm
2 günde 40tan 128e yükselmesi güzel dedi. Ultrasonla karnıma baktı, kist yok yumurtalıkların iyi durumda sorun yok dedi. Çok başında yakaladığım için kese gözükmedi zaten. Haftaya bidaha gideceğizzCanım haberlerini bekliyorum, nasıl çıktı degerlerin