Acil yardım 🙏 Kürtaj sonrası regl düzensizliği.

Mor recel

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
119
33
18
43
Kızlar merhaba,
26 haziranda kürtaj oldum. İlk reglimi 36. Gün olan 31 temmuz da olmuştum. O günden sonra hala regl olmadım. Bugün 39. Gün oldu 2. Regl olmam için, hala gelen bişi yok. sizde de böyle oldu mu? Kürtajdan önce adetlerim çok düzenliydi, hadi ilk ay 36. Gün normal dedim ama 2. Ay oldu hala bişi yok sizde de böyle ileriye attı mı? 2. Ay nası oldu adetleriniz? Lütfen yardım edin. Hamilelik testi yapmak istemiyorum

gebelık testı yapın bence

gerı cekılme harıcı korunduysanız yuzde 99 hamıle degılsındır. ben genelde pko yuzunden dengesız olurum 2 kurtajda da 45 50 gun arası ılk adetlerı gordum sonrakıler de aynı sevıyede 35 40 gune geldı. ama doktor ılk adet olup olmama onem verdı yanı yapısıklık vs oldugunda kanama az ya da hıc gelmeyebılıyor dıye . dıger aylardakı sekteye ugramalar genelde sıtressden uzuntuden . yumurtlaman gec olduysa bu ay gec adet gorceksındır :)

Geri çekilme ile korundu eşim :/
önce 45-50 gün yanı daha uzunken, sonrakı adetiniz 35-40 gün arası olmuş. Yanı daha aza inmiş süre. Benim kafamı karıstıran ilki 36. Günde olduysa şimdi 39. günde nası olmadı

ıste yumurtlama gec olursa adet de geclesıyo. benım 26 gunde oldugum da oldu 1 yıl ıcınde 55 gun de o yuzden azalma olarak gorme onu ^^ dengesız hep:) benı es gecelım . gerı cekılmede esın anlar durumu da zevk sıvısı bıle hamıle bırakabılıyorken ( kı evlılıgımın 2 yılı oyle korunduk kalmadım ama kala da bılırdım ) bence kafa rahatlıgı cok onemlı adet ıcın olmuyom olmuyom derken de stresden olmuyo ınsan :) bence gebelık testı yap haa değilmişim de bı kac gune olursun bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…