- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 27
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
Iyı gıbı canım yanlıs degılse anladıgım kadarıylaKimse yok mu yaa meraktan çatlamak üzereyim
Morfoloji yazmıyor gördüğüm kadarıyla?Kimse yok mu yaa meraktan çatlamak üzereyim
OhhTers bir durum göremedim canım bizde çok yaptırdık bu testten . Eşimin tek yumurtalığı alındıktan sonra . 2 milyondan 53 milyona çıkarmak için neler yapmadık neler aman dim kocanı stresten uzak tut . Kesinlikle spermler stresten etkileniyor ve Yok denecek kadar aza iniyor
Hayırlı olsun canım inşallah bebişini kucağına aldığınıda yazarsınIleri hiz biraz az ama kotu degil takviyelerle yukselir konuyu biraya degil de erkek infertilitesine tasitirsan orda daha cok bilgi edinebilirsin hiz sayi morfolojiden anliyorum ama volum ve diger degerleri ordaki kizlar cok iyi bilir .umutsuz olma benim esimin ilk ileri hiz 0 di dna hasari vardi %48 ve au an hamileyim 3 gun once ogrendim
Allah razi olsun amin insallahHayırlı olsun canım inşallah bebişini kucağına aldığınıda yazarsın
Çok teşekkür ederim canım sağolBol bol C vitamini yedir çalışmalardan önce yedeğine içtiğine dikkat et . Allah büyük zahmet olmadan rahmet olmuyor . Bir an önce güzel haberlerle gel hadi rasgele :)
Sıkıntı var gibi ama doktorunuz ne dediEki Görüntüle 2071095 anlayan varmı acaba bi sorun varmı tahlilimizde ph yazmiyor bu arada neden olabilir
İyi dedi ama ph kısmında birşey görmeyince içime bir korku düştü ,Sıkıntı var gibi ama doktorunuz ne dedi
İyi dediyse için rahat olsun her testte ayrı ayrı şeyler yazıyor . BiZde yaptırdıydık bizimkinden farklı olunca rahat birşey diyemiyorum . Ama bu sonuçta önemli olan şey PH değil . Doktorunuz iyi dediyse iyidir illaki problemli yerleri söylerlerİyi dedi ama ph kısmında birşey görmeyince içime bir korku düştü ,
ustumden ağır bir yük kalktı valla yorumun için cok teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin inşallahİyi dediyse için rahat olsun her testte ayrı ayrı şeyler yazıyor . BiZde yaptırdıydık bizimkinden farklı olunca rahat birşey diyemiyorum . Ama bu sonuçta önemli olan şey PH değil . Doktorunuz iyi dediyse iyidir illaki problemli yerleri söylerler
Ne demek canım daha fazla bilgim olda keşke ama içini ferah tut . Rabbim sizinde gölünüze göre versin inşallahustumden ağır bir yük kalktı valla yorumun için cok teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?