• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acil yardım eşimin sperm testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Onur_hira_ela

1 prens 💙 ve 2 prenses annesi 💖
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2017
2.419
3.610
133
27
Arkadaşlar doktora haftaya cuma gosterebilecegim o yüzden merak ediyorum bi sorun var mı? Anlayan biri varsa yardım edin lütfen

20171116_195626.jpg

Ters bir durum göremedim canım bizde çok yaptırdık bu testten . Eşimin tek yumurtalığı alındıktan sonra . 2 milyondan 53 milyona çıkarmak için neler yapmadık neler aman dim kocanı stresten uzak tut . Kesinlikle spermler stresten etkileniyor ve Yok denecek kadar aza iniyor

Ters bir durum göremedim canım bizde çok yaptırdık bu testten . Eşimin tek yumurtalığı alındıktan sonra . 2 milyondan 53 milyona çıkarmak için neler yapmadık neler aman dim kocanı stresten uzak tut . Kesinlikle spermler stresten etkileniyor ve Yok denecek kadar aza iniyor
Ohh :KK76: çok teşekkür ederim rahatladım valla

Aynen canım stresin çok zararı var ben ilk gebeliğime normal yoldan hamile kaldım evlendikten 1 ay sonra 2 aylıkken bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum eşim bundan çok etkilendi canlı sperm sayısı azaldı ondan sonrada kendini suçladı benim yüzümden bebeğimiz olmuyo diye anlıcan çok sıkıntı çektik canım

Ileri hiz biraz az ama kotu degil takviyelerle yukselir konuyu biraya degil de erkek infertilitesine tasitirsan orda daha cok bilgi edinebilirsin hiz sayi morfolojiden anliyorum ama volum ve diger degerleri ordaki kizlar cok iyi bilir .umutsuz olma benim esimin ilk ileri hiz 0 di dna hasari vardi %48 ve au an hamileyim 3 gun once ogrendim

Ileri hiz biraz az ama kotu degil takviyelerle yukselir konuyu biraya degil de erkek infertilitesine tasitirsan orda daha cok bilgi edinebilirsin hiz sayi morfolojiden anliyorum ama volum ve diger degerleri ordaki kizlar cok iyi bilir .umutsuz olma benim esimin ilk ileri hiz 0 di dna hasari vardi %48 ve au an hamileyim 3 gun once ogrendim
Hayırlı olsun canım inşallah bebişini kucağına aldığınıda yazarsın

Bol bol C vitamini yedir çalışmalardan önce yedeğine içtiğine dikkat et . Allah büyük zahmet olmadan rahmet olmuyor . Bir an önce güzel haberlerle gel hadi rasgele :)

İyi dedi ama ph kısmında birşey görmeyince içime bir korku düştü ,
İyi dediyse için rahat olsun her testte ayrı ayrı şeyler yazıyor . BiZde yaptırdıydık bizimkinden farklı olunca rahat birşey diyemiyorum . Ama bu sonuçta önemli olan şey PH değil . Doktorunuz iyi dediyse iyidir illaki problemli yerleri söylerler

İyi dediyse için rahat olsun her testte ayrı ayrı şeyler yazıyor . BiZde yaptırdıydık bizimkinden farklı olunca rahat birşey diyemiyorum . Ama bu sonuçta önemli olan şey PH değil . Doktorunuz iyi dediyse iyidir illaki problemli yerleri söylerler
ustumden ağır bir yük kalktı valla yorumun için cok teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin inşallah

Back