• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acıl yardım ertesi gun hapı

eda35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
254
95
98
kızlar selam ben adetımın 11. gunu ertesı gun hapı aldım ılacı aldıktan 7 gun sonra bende sadece tuvalet kagıdına gelen kahverengı akıntı gelmeye basladı ama ıc camasırımda yok sadece tuvalet kagıdına gelıyodu bu tam 7 gundur devam edıyodu normal adetımınde yarın olması gerekıyo bugun kahverengı akıntı bıraz daha arttı ama agrılarım gogsum falan aynı adet olmus gıbı bu kahverengı sey bı turlu kırmızıya donmedı normal adetım olcakmı anlamadım ya da bugun artan bu kahverengı sey adetımmı acaba ben daha oncede bu haptan kullanmıstım ama hıc bole bısey olmamıstı ıcıp normal adetım gelmıstı gununde bu ne sımdı ya tam 10 gundur ha oldum ha olcam dıe beklıyorum lutfen yardım

ertesi gün hapını niçin aldnız?
gebelikten korunmak için mi?
eğer öyleyse ilişkiden 72 saat içinde alınması gerek
içindeki 2 hapı en az 6 saat arayla almalısınız
ve ayda sadece 1 kere bu yöntemi kullanabilirsiniz
yani aynı ay içinde 2 kez alamazsınız
hormon seviyeniz yükseldiyse kanama ondanda olabilir

Hormon bombardımanına tutulduğunuz için âdet alışkanlıklarınızın sapması çok çok normal. Diğer ertesi gün hapı deneyiminiz yakın zamanda olmuşsa daha bile normal.

Ayrıca korunmak güzeldir, ihmalkar davranıp bu ilaçlara bel bağlamak vücudunuza çok zarar verir.

yaa hayır dıger hap deneyımım bundan 3 4 sene onceydı yanı aynı ayda 2 kere kullanamdım bu hapı
ılıskıden 5 saat sonra aldım hemen yanı 3 sene once kullandıgımda bole olmamaıstıt bu sefer 2 hapı aynı anda ıc dedeı kadın ıctım zaten 2 gun mıde bulnatısından oldum ıste 5 6 gun sonrada bu kahverengı sey basladı zaten bı daha tovbe ama mecbur kullandım ıste fakat 1 haftadur ne oldu adet oldummu olcammı modeundayım cok sıkıntılı yanı bı de rengın kahverengı olmasına takıldım bı kırmızı gelse rahatlıcem :ecrin_bebek:

Çok şükür, ertesi günü hapına hiç muhtaç kalmadığım için "şu şöyledir, bu böyledir" diyemem. Vücudunuzun seyrinin değişmesi olağan, ama içiniz rahat etmeyecekse bir doktora görünün isterseniz.

ben de bir kere kullanmıştım ertesi gün hapı ve kahverengi akıntı gelmişti..sorup soruşturdum olabilir dendi.cok kafama takmadım 1 hafta sonra kendiliğnden geçti..geçmiş olsun..ama kafanıza cok takıldıysa doktora gidin bir an önce

kızlar selam ben adetımın 11. gunu ertesı gun hapı aldım ılacı aldıktan 7 gun sonra bende sadece tuvalet kagıdına gelen kahverengı akıntı gelmeye basladı ama ıc camasırımda yok sadece tuvalet kagıdına gelıyodu bu tam 7 gundur devam edıyodu normal adetımınde yarın olması gerekıyo bugun kahverengı akıntı bıraz daha arttı ama agrılarım gogsum falan aynı adet olmus gıbı bu kahverengı sey bı turlu kırmızıya donmedı normal adetım olcakmı anlamadım ya da bugun artan bu kahverengı sey adetımmı acaba ben daha oncede bu haptan kullanmıstım ama hıc bole bısey olmamıstı ıcıp normal adetım gelmıstı gununde bu ne sımdı ya tam 10 gundur ha oldum ha olcam dıe beklıyorum lutfen yardım

canım 3 ay önce aynısı banada oldu .hapı içtim erken adet oldum gibi bişe oldu iki üç gün kahve akıntı ama ağrı eşlik etti.sonra adet olmadım ama o ilacın etkisi
ilaç yüzde doksandokuz koruyor.kusmadıysan eğer...yinede test yaptır derim.için rahatlıyor...

tesekkurler kızlar 1 2 gun daha bekleyıp dr a gıdıcem cunku o kahverengı sey devam edıyor ıcımde ne varsa cıktı artık :)))

merhaba cok eskiden yazmıssınız ama benzer bir durum yasıyorum sonucunda ne oldu regl oldunuz mu yoksa hamile mi kaldınız bildirirmisiniz lütfen

merhaba cok eskiden yazmıssınız ama benzer bir durum yasıyorum sonucunda ne oldu regl oldunuz mu yoksa hamile mi kaldınız bildirirmisiniz lütfen
Ben kullanan kişi olarak evet hamile kaldım ve boşalma söz konusu olmadan ve yumurtlama dönemi yoktu en düşüktü olunca oluyo bi test yapsanız bence

Back