• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım.. emzirme hk

papatya-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2021
518
165
33
32
Kızlar acil desteğinize yardımınıza ihtiyacım var nolur bi el atın bana belki bir fikri olan bilen çıkar aranızdan.
Şimdi benim bebeğim 6 günlük olduk bugün bebeğim emiyor ama son 2 gündür uzun süre emmediği zaman ya da uzun süre uykudan sonra mememi veriyorum ilk bir iki damla yuttuktan sonra ortalıgı yıkıyo. Sanki sütümde acı tat gibi ya da yuttuktan sonra bi sıkıntı veriyo yüzünden belli oluyo çırpınıyo ağlıyo tamm yarım saat bu böyle ilerliyo. Sonra yoruluyo memeyi emiyo sıkıntısız bi şekilde. Ama bu ilk sütü alma kısmında çıldırıyo niye olabilir lütfen biri söylesin

Tazyikli geliyor olabilir. Öncesinde bir kaşık sağıp sonra emzirin.

Gaz sancıları başlamış olabilir. Biogaia öneririm gazm damlası değil probiyotik.

Kolik olabilir.

Elinizle sütünüzü kontrol edin. Çok aciktiysa ve süt hemen inmiyorsa ondan yapabilir. Benim sütüm hemen inmediginde bebeğim yapardı. Meme masajı yapın doğru emzirdiginizden emin olun. Sütü yutup yutmadigini dinleyin

Back