How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Acil yardim edin nolur ?

Bayankahkaha256

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
34
10
88
34
Ankara
Bu yerleşme kanamasi olabilir mi ? Devami gelmedi dün beta hgc testinde hamilelik cikmamisti ama bi bakarmisiniz bilgi verebilirmisiniz
Fotoggraf icin ozur dilerim :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yerleşme kanaması açık renkli oluyor diye biliyorum.
Ayrıca fotoğrafı kaldırın bence hiç hoş değil her açıdan...

Test yapsaniz? Biz sizin kanlı çamaşırınizdan nasıl anlayalım? Adet mi değil mi

Adet olcaksin bi kac gune boyle hamilelik mi anlasilir kaldirin resmi

Kimseyi zorla bu konuya getirmiyorum bir yardım istedim fotoğraf için özür diledim o kadar değişik insanlarsiniz ki burda birine hem yardim edip hemde küfretmediğiniz kalıyor yazık ki ne yazık. Hepinizin çocuğu vardır eminim ki ondan dolayı bu kadar rahatsınızdır. Çocuğu olmayan anlar bu sıkıntiyı oldu olaacak hevesini baska kimse anlmamaz

Canım benim bildiğim koyu kahverengi gibi kan gelirse hamilelik olabilir ama tabi bu şekilde de belki hamilelik belirtisi olabilir tam olarak bilmiyorum belki yerleşme kanamasıdır (insallah hamilesindir stres yapma bekle biraz daha )streste çok etkiliyor o yüzden stresten uzak relax olarak bekle inşallah adet olmazsın güzel haberini yazarsın bende mutlu olurum

Hamile olsaydin kan tahlilinde kesin çıkardı sanırım. Ümidini kırmak istemem ama üzgünüm :KK64:yinede bugun yine yaptir daha cok rahatlar sın

Back