• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım edin lutfenn bilgisi olan var mı

Manol-ya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
140
14
38
Samsun
Bayanlar bir yıldır çocuğum olmuyor dun balli polenli keçiboynuzu macunu aldim sizce bi işe yarar mi

Bayanlar bir yıldır çocuğum olmuyor dun balli polenli keçiboynuzu macunu aldim sizce bi işe yarar mi
duyduğum kadarı ile çok sağlıklı birşey tabi sende eşinde tüketebilirsin fakat 1 sene korunmasız çocuk olmuyorsa uzman bir doktora görünmeni tavsiye ederim.daha önce gebelik oluştuysa bi sorun olmaz ama oluşmamışsa bu önemli. sağlıklı bir erkek 60 yaşında bile çocuk sahibi olabiliyorken bir bayan 35 ten sonra çocuk sahibi olması zorlaşıyor çünkü yumurta rezervi azalıyor bilgin olsun.illa bi sorun olacak diye bişi yok doktor kontrolü erken bir farkındalık yaratabilir.

Aynen cnm katılıyorum arkadaşa öncelikle kadın doğum görsün evlenmeden önce de evlendikten sonra da ben hep düzenli olarak gidiyorum gerçekten faydası var yani

Bir ilaçla çözülebilecek sorunları doktora gitmeden bilemiyoruz. Bence sen doktora git, testlerini yaptır. Boşu boşuna vakit kaybetme daha fazla

sağlıklı tabi sperm dayısı ve hızı içinde iyi geliyor ama bunu kullansan bile doktora gıtmelisin

Teşekkür ederim bilgi ve gorusleriniz icin ben kontrol amaçlı gidiyorum bi problem yok sadece adetlerim 35 gunde oluyo fakat esimin sperm sayisi tam sınır.

Teşekkür ederim bilgi ve gorusleriniz icin ben kontrol amaçlı gidiyorum bi problem yok sadece adetlerim 35 gunde oluyo fakat esimin sperm sayisi tam sınır.
kaç çıktı sayı sizde ..
normade yanlış hatırlamıyosam 20.000 ve üstü olmalı.benim eşimin 12.000 di en son örnek verdiğinde. bizim yinede oldu gebelik ama tedaviyle tabiki.

Valla hatirlayamadim ama doktor gebeliğe engel değil demisti sanıyorum ki benim adet düzensizliğm yuzunden olmuyor

benimde 1 yıldır çocuğum olmuyor bu ay arı sütü bal polen karışımına başlıcam eşime de hem bu karışımdan hem de keçioynuzu özü içirmeye başlıyorum umarım Rabbim bunların vesilesiyle nasip eder

Back