• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Yardım edin lütfen

senanurbzkrt

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
3
0
6
34
Balıkesir
Merhaba ya benim yüzümle ilgili sorunum var.Yüzümde tüyler koyu renk hiç aldırmadıgım halde ya onların rengini aldırmadan açabilir miyiz çok dalga geçiyorlar benle

Tuy sarartici sapsari yapmiyor, gayet guzel yapiyor, hatta cildinizin rengi acilmis gibi hissedeceksiniz, cok memnuniyet verici bir goruntu olusacak.
Tek dezavantaji ise, sarartici tuyleri uzatiyor.
Ama dalga konusu olacak kadar kotu durumdasiniz, mecburen sararticiya basliycaksiniz, sonra onlar uzuycak iyice bu sefer agda, sonra da lazerin yolunu tutacaksiniz.
Neden lazer yaptirmiyor sunuz sahi. Hem tuyler koyu renkli olunca lazer cok iyi sonuc veriyor. Dikkat etmeniz gereken tek sey lazer makinesinin markasi, baxi makineler yüz bolgesinde olumsuz sonuc veriyor. Mesela aleksandir makine yuzdeki tuyu artiriyor, ama idot makine daha iyi.
Not: markalari yazarken harf hatasi yapmis olabilirim

Son düzenleme:
sakın tüy sarartıcıyla yüzündeki tüyleri sarartma bende kullanıyorum tüy sarartıcı fakat sadece kollarım için yüzünde hiç doğal bir görüntü vermez daha kötü durabilir onun yerine papatya suyuyla sarart:34::34::34:

Back