• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım edin lütfen :/

yrdm0311

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
15
0
16
Antalya
normalde 24ocak adet olmam gerekiyordu fakat olmadım ve 25in de nişanlımla yüzeysel bişeyler yaşadık tam birleşme olmadı fakat sperm gelmiş olabilir bundan emin değilim ..ve sonrasında da adetim gelmedi şuan adetim 8 gün gecikti yani ilişkiden sonra 7 gün geçti.ilişkiden sonra 7.gün kan testi yaptırdım ve hcg değeri 1.15 çıktı .test için erken olduğunu duydum burda yazılanlardan ve yumurtlama döneminde olmadığım için hamileliğin olmasının çok düşük olduğu söyleniyor. sizce öyle mi.. stres korkuya bağlı bi geç kalma mı yoksa hamilelik söz konusu mudur sizce... şuan ne yapmam gerekir zor durumdayım yardımcı olursanız svinirim :/

tek yapabileceğin nişanlınla beraber doktora gitmek. ancak öle bilebilirsin.1 hafta sonra yeni bir test yaptır yada . durumun zor. ama allah yardım etsin.

Normalde düzenlimi adetin yoksa böle düzensizlikler oluyormu yani hiç olmuyosa gününü şaşmaz ise olma ihtimali çok yüksek. seni üzmek istemem ama durum bu.
birde testler şimdi sonuç vermez sanırım çok erken biraz daha beklemen gerek umarım ozamana kadar adet olursun seni çok iyi anlıyorum canım yaaa,
ne halde olduğunu çünkü bende bebek istemediğim bi zamanda hastalandım acil hastaneye gittik eşimle ve doktor ultrasonda hamilesin dedi. sonra testler istedi testlere bakıncada yanılmışım dedi zaten d.k. hapı kullanıyordum nasıl olur dedim ama o diretti.
ozaman hiç hazır değildim ama 1,5 yıllıkta evliydim yani olsaymış keşke diyorum şimdide :)))
birde canım ya bakiremisin yani nişanlınla beraber oldunmu hiç, eğer böyle bi durum yoksa çok zor bence çokta kasma kendini. düğününüze ne kadar kaldı :))

evet canım bakireyim...hemşire bi arkadaşa sorduk oda kızlık zarından sperm geçme ihtimali yk değil ama çok düşük demişti.tam anlamıyla bi üstüne gelme olayıda olmadı..haftaya tekrar test yaptırayım 12.günde çıkıyor diyorlar genelde..genelde adetim 3 gün falan geç gelir hep.ama şuan 9gün gecikti..adet döneminde de hamileliğin düşük ihtimal olduğunu söylemişlerdi..bütün bunlar olmasının zor olduğnu gösteriyor fakat daha hastalanmamam beni endişelendiriyor :/ 12. 13. günde yaptırsam kesin sonuç alırmıyım artık...

ilişkim adet dönemimde oldu yani 24ünde olmam gerekirken olmadı ve 25inde sürtünme yoluyla ilişkim oldu..ve adetm 9 gün geçt daha gelmedi oyüzden anlamıyorum durumum ne.1 hafta sonra kan testi yaptırdım 1.15 çıktı negatif.kantesti sonucu için yeterli bi zaman mı bu .yada 9 10 günde idrar veya kan testi yoluyla kesin sonuç alabilir miyim .. :/

Bence korkmana gerek yok, çok stres yaptığın için olmuyor.

inşallah dediğin gibi strestendir canım.bu perşembe tekrar test yaptırıp kadın hastalıkları ve doğuma gidicem.karnım hastalancak gibi şişti resmen haber veririm yine teşekkür ederim.

Back