• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım edin lütfen... :(

sherine_90

Can özüm, çok özledim...
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
13
1
86
kızlar yaklaşık bir hafta önce koluma hint kınasıyla geçici dövme yaptırdım dövme silindi ama kolumdaki kıllar siyah olarak kaldı nasıl çıkarabilirim çok çirkin duruyor ben sarışınım tüylerim sarı kınanın yapıldığı yerler simsiyah kıl... çok çirkin duruyor jiletle orası alınmış da çıkmış gibi nolur yardım edinnn :(

Canım konunun yeri burası değil ama cevap vereyim. Banyo yaparken orayı devamlı ovala 3 4 günde çıkar telaş yapma. Çbk çıkartacağım diye de oraya her türlü şeyi sürüp tahriş yapma sık sık yıka ve yavaşça ovala o zamanla çıkacak. Gözükmesini istemiyorsan bişeyle kapat bezle falan sar bişey yap ama sakın telaş yapma. Umarım işe yarar.

sir ağdayla ya da neyle epilasyon yapıyorsan al o kılları,nasıl olsa sarı kıl çıkacak kökünden.böylece kurtulmuş olursun.

canim seni umutsuzluga dusurmek istemem ama bilirsin saclarada bazen siyah hint kinasi kullanirlar sac boyasi yerine ve baya bir uzun suruyor kinanin cikmasi. Biyik veya yuzdeki tuyleri sarartmak icin kullandiklari losyanlardan kullanabilirsin, veya sac boyasi gibi birsey.

Back