• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım edin kızlar ölüyorum

rubyrose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
20
3
3
arkadaşlar benim 2-3 gün önce diş etlerim kabardı. böyle tatlı tatlı kaşınıyordu.
gün geçtikçe diş etim bir ölünün diş eti gibi çürük bir görünüm aldı ve etler kopuk koptuktu. yani sanki parçalanmış gibiydi. sadece alt ön dişlerimin hizasında var bu sorun. çok sızlıyor dayanamıyorum artı dilim uçukladı ya da aft mı deniyor bilmiyorum her neyse beni mahvetti. dudağıma da sıçradı dudağımın tam ortasında bi uçuk çıktı, çatladı kabuklarını soydum keşke soymasaymışım diyorum.
acı biber sürmüşssün gibi yanıyor. bi de çenemin altında şişlik hissediyorum sağ ve sol taraflarda.
komple ayvayı yedim yani.
doktordan randevu aldım ama cuma günü.
cuma gününe kadar hafifletmem lazım en azından, ne olur biri bi şeyler önersin çok mutsuzum tuzlu suyla gargara yaptım adaçayıyla falan ama fayda etmiyor ölüyorum kızlar yardım edin.

Benimde gecenlerde butun dis etlerim kabarmisti . Benimki ates yukselmesinden cikti ve gecmesi 1.5 hafta surdu. Anti biyotik ve gargara kullandim bide agri kesici. Umarim sende hemen kurtulursun.

Gecmis olsun. Gargara yap bence doktora gidene kadar iyi gelir.
Yada dayanamiyorsan acile git cumayi beklemeee.

arkadaşlar bana kimse yardımcı olmadı ama yine de buraya yazayım.
bu sorunu yaşayanlar doktora gidene kadar mazejik oral sprey ve spramax antibiyotik kullanın.
ki dilerim kullanmak zorunda kalmazsınız. iyi forumlar.

Back